TRE VANLIGE PROBLEMER MED MÅNEDSLINSER

Annenhver bruker av månedslinser er misfornøyd med linsene mot slutten av måneden. Det skyldes ofte dårlig komfort, høye priser, manglende hygiene og kompliserte vedlikeholdsråd. Her angir vi de tre vanligste problemene med månedslinser og hvordan endagslinser er løsningen!

1. KOMFORTEN BLIR MINDRE MOT SLUTTEN AV MÅNEDEN

Annenhver bruker av månedslinser opplever at linsene ikke føles like behagelige om ettermiddagen og kvelden som de gjør om morgenen, men fremfor alt at komforten blir dårligere mot slutten av måneden. Bytter du til endagslinser starter du hver dag med nye og friske linser. 1-day ACUVUE® OASYS with Hydraluxe™ fra verdens største produsent av linser, Johnson & Johnson, er praktsekempelet på en endagslinse der høy komfort er alfa og omega.

2. DU BETALER FOR LINSENE OGSÅ NÅR DU IKKE BRUKER DEM

Kjøper du månedslinser, betaler du faktisk for linsene selv om du ikke bruker dem. Noe som virker unødvendig. Månedslinsene holder i én måned, men hvis du bruker dem bare 2-3 dager i uken, blir den totale brukstiden maks. 8-12 dager i måneden. Likevel betaler du for hele måneden! Bytter du i stedet fra månedslinser til endagslinser, betaler du bare for den tiden de brukes. Så hvis du ønsker valuta for pengene, bør du absolutt bytte til endagslinser!

3. MÅNEDSLINSER KREVER EN OMSTENDELIG BEHANDLING

Som bruker av månedslinser har du bryet med å holde dem rene. Gjør du ikke det, påvirker det komforten og du ser dårligere. Kanskje er du så uheldig at du får smuss på linsen i øyet? Da må du ta ut linsen, gni på den, fylle linseetuiet og la linsen ligge en stund til den er ren. Hva om du har endagslinser i stedet? Da er det bare å kaste de tilsmussede linsene og sette inn et par nye. Du må bare sørge for å ha et par ekstra linser med deg i lommen eller vesken. Hvis du dessuten skulle miste en månedslinse, er et helt månedsforbruk borte. Med endagslinser er det bare å sette inn en ny. Lett som bare det!

Bruker du månedslinser og har lyst til å bytte til endagslinser? Kontakt vår prisbelønte kundeservice, så hjelper vi deg med å finne riktig linse til nettopp deg. Du når oss på 23 96 48 48.

Vi anbefaler at du spør optikeren din til råds før du bytter til en annen linse.

TO VELDIG BRA ENDAGSLINSER

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Tilbake til magazine