TILVALG FOR BRILLER

Tilvalg for briller

På tide med nye briller? Glem ikke å oppgradere brillene med et eller flere tilvalg som tar brilleopplevelsen til nye høyder.

Når du kjøper briller hos oss kan du oppgradere glassene akkurat slik du ønsker.

mann med solbriller

VANLIGE SOLGLASS

Finner du ikke solbrillene du leter etter, eller er du så fornøyd med brillene at du gjerne vil ha dem som solbriller? Velg da solbrilleglass som tilvalg og kryss av for fargetonen du vil ha; grå, brun eller grønn.
Pris: 395 kr

FOTOKROMATISKE GLASS

Unngå å måtte bytte mellom briller og solbriller. Fotokromatiske glass reagerer på UV-lys og blir møkere jo sterkere lyset er. Innendørs går de tilbake til normal nyanse. Dette er et smart og smidig alternativ til solbriller.
Pris: 695 kr

POLARISERTE SOLGLASS

Et polarisert solbrilleglass beskytter øynene mot solen samtidig som det forbedrer kontrastsynet og filtrerer bort forstyrrende reflekser fra for eksempel våt asfalt, vann og snø. Det anbefales polariserte solbrilleglass ved blant annet bilkjøring og utendørsaktiviteter som skigåing og fiske.
Pris: 990 kr

PREMIUM OVERFLATEBEHANDLING

Alle glassene våre er overflatebehandlet for en best mulig synsopplevelse. I prisen som er oppgitt inngår alltid hardhets- og antirefleksbehandling. Vi anbefaler å oppgradere til premiumpakken for best mulig resultat. Da inngår også:

• Vannavvisende overflate

• Smussavvisning

• UV-beskyttelse

• Økt ripebeskyttelse

Pris: 295 kr

Det kan være verdt å notere seg at du kan spare noen tusenlapper ved å bestille brillene dine hos oss, via nettet. Vi tilbyr samme varemerker og kvalitet som du er vant til, men til en rimeligere pris.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine