TÅREINSPIRERT LINSE

Tåreinspirert linse kan bli ny favoritt

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe har en spennende teknologi som gjør linsebruken både behagelig og ukomplisert. Les om den nye premiumlinsens egenskaper, som er designet for en hverdag med lange skjermtider og høye krav til komfort.

Kontaktlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ fra Johnson & Johnson Vision er inspirert av det naturlige øyet og dets funksjon, der forskere og eksperter tar utgangspunkt i forståelsen for hvordan øyet fungerer, og hva det trenger. Den kunnskapen har så blitt lagt til grunn for utviklingen av premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™

Rangeres høyt i undersøkelser

Johnson & Johnson Visions nye linse er basert på 2-ukerslinsen ACUVUE OASYS®, verdens mest solgte linse, som aldri har blitt overgått i kliniske komfortstudier. Den nye endagslinsen er også utviklet med ny teknologi for å motvirke problemer som mange linsebrukere opplever, nemlig trette og tørre øyne.

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe linsACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ er en linse som er utformet for å gi maksimal fuktighet, og den bidrar til å motvirke tørre og trette øyne som forårsakes av linsebruk, lang tid foran en dataskjerm eller tørre omgivelser.

Design med øynene i fokus

En stor del av teknologien bak ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ er designen, som etterligner tårefilmens egenskaper. Tårefilmen er det som dekker øyet og har som funksjon å smøre og rense øynene for å motvirke for eksempel tørre og irriterte øyne.

Produsenten Johnson & Johnson Visions nye linse er utviklet for å jobbe med de viktigste delene av tårefilmen og smøre og fukte linsen samtidig som den bidrar til å holde tårefilmen stabil i løpet av dagen. Det betyr at fuktigheten bevares inni linsen, noe som hjelper øynene dine med å føles friske gjennom hele dagen, uten at du rammes av irriterende symptomer som påvirker hverdagen din. Med andre ord en linse som gir deg frihet til å oppleve hverdagen uten begrensninger.

Vi anbefaler en tilpasning av linsene hos en optiker før bruk.

ACUVUE®, ACUVUE OASYS®, ACUVUE OASYS® 1-Day och HydraLuxe™ er varemerker som tilhører Johnson & Johnson Services Inc. © Janssen-Cilag AS 2017. VI1098


Og du, husk at du alltid kan ringe eller chatte med vår prisbelønte kundeservice hvis du lurer på noe.  Du når oss på 800 84 600

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tilbake til magazine