Sunglasses by Norr – se filmen

Norr er et nytt, trendy solbrillemerke, med solbriller som inngår i vårt sommertilbud. Ønsker du å vite mer om brillene og hvordan de ser ut i sitt rette miljø? Se filmen: Sunglasses by Norr. Et minutts inspirasjon.

I forbindelse med at vi har laget fjernsynsreklamen for vårt sommertilbud: «Solbriller på kjøpet!» – laget vi også en lengre, mer sjelfull film. Her plasserer vi solbrillene (som inngår i tilbudet) i sin rette sammenheng – nemlig på mennesker som opplever sommerens øyeblikk! Her gir vi deg et minutts inspirasjon som holder sommeren gjennom.

LIKER DU SOLBRILLENE I FILMEN?

Da bør du benytte deg av vårt sommertilbud, som gir deg et par solbriller fra Norr på kjøpet. Velg blant 15 modeller som alle leveres med polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solens reflekser i miljøer som byr på snø og vann. Norr er et utmerket valg for mennesker med en aktiv livsstil og utsøkt brillestil.

Benytt deg av tilbudet ved å klikke her > Tilbudet gjelder bare t.o.m. 20.06.2017

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine