Solbriller med speilglass

Speilglass –
heteste mote 2017

Fra Zara Larsson til Justin Bieber og Beyonce. Solbriller med speilglass er årets heteste trend, sats på et par flate speilglass i en av årets trendfarger.

I år det definitivt speilglassets år. Gjør som Hollywood-kjendisene eller som den svenske bloggstjernen Kenza Zouiten, og bruk solbriller med speilglass for å få et unikt uttrykk.

Polaroids pilotmodell med rødt eller blått polarisert speilglassPolaroids pilotmodell med rødt eller blått polarisert speilglass er helt riktig å bruke i 2017.

LensWays produktekspert Jonas Berg tipser om at nå har kommet speilglass med mer nedtonet farge i nøytrale nyanser, der flate glass eller såkalte flat lenses kommer til å være de kuleste brillene sommeren 2017.

Med farge på solbrilleglassene får du en ekstra mulighet til å bytte solbriller etter både klær, stil og humør.

Du kan vente deg nedtonede farger i gull, sølv, bronse, sand, blå, svart og rose. Men det viktigste er at fargen på speilglassene harmoniserer med fargen på innfatningen.

Hvis du er litt modig, satser du på en av trendfargene blå eller rose!

runde glass i roséfarget speilglassLe Specs har truffet spikeren på hodet med sine runde glass i roséfarget speilglass. Solbrillene har dessuten metallinnfatning, som gir høyeste stilpoeng.

En årsak til at solbriller med speilglass er så trendy akkurat nå, mener Jonas Berg er de helt nye flate glassene, som i kombinasjon med speileffekten gir brukeren et helt unikt uttrykk.

I tillegg til at solbrillene er trendy og pene og er å se på så vel Hollywood-kjendiser som svenske influencers, gjør de polariserte speilglassene at du forstyrres mindre av reflekser. Derfor kan det være verdt å sjekke om solbrillene har polarisert glass. Det koster ofte litt mer, men er så godt som alltid verdt pengene, nettopp for å slippe ubehagelige distraksjoner i form av blending.

Solbriller med speilglass fra Ray-banGlemte vi å si at du også får suveren UV-beskyttelse med de fleste solbriller fra velkjente fabrikater?

Tips! For den som vil vite hvordan sminken sitter eller bare vil sjekke frisyren en siste gang, er det bare å snu solbrillene, så har du et sminkespeil.

LA VERDEN SPEILE SEG I DIN SKJØNNHET

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine