mann og kvinne med stilige solbriller

Sommer – sjekk ut 5 nyheter!

Vær først ute med årets nyheter fra Le Specs. Her kommer vi med 5 tips på fem briller med skyhøy must-have faktor. Hvilke er dine favoritter?

Et like sikkert vårtegn som is i solen er de coole nyhetene fra Le Specs. I årets kolleksjoner har designgleden fått frie tøyler, og dette merkes godt. Blant navnene finnes flere latinske inspirasjoner, eller hva sies om navn som Caliente, Cubanos og Hey Macarena?

Flat Lenses, speilglass og runde briller

Akkurat den fine balansegangen mellom nytt og det klassiske, samt lekenheten med å blande freshe farger og vågale former, gjør at Le Specs treffer midt i blinken. Blant årets trender finner vi blant annet futuristiske flat lenses, transparente farger, speilglass og runde former. Videre finnes også mange andre spennende nyheter fra andre varemerker i vårt øvrige sortiment av solbriller.

Vi finner flere variasjoner i glassfarge, alt fra brunt og grønt til blått og grått. Her finnes også flere runde briller og mere klassiske design med inspirasjon fra blant annet Clubmaster. Vi finner til og med en rekke smakfulle metalldetaljer på så vel nesebroer som brillestenger som tilfører en noe mer luksuriøs og mer sofistikert touch.

Redaksjonens favoritter

brillene Bodoozle

BODOOZLE

Det er et like crazy som fenomenalt design som forenes i brillene Bodoozle. Modellen finnes både med giftgrønt og et mer klassisk farget speilgs, begge med flat lenses.

I tråd med årets sterkeste trend har Le Specs sørget for å gi brillen runde former, noe som blir ekstra coolt i kombinasjon med de tynne smale glassene. Vi faller naturligvis for det her lille mesterverket som passer de fleste stiler og som dessuten er unisex.

Cubanos briller

CUBANOS

Den lekre modellen Cubanos har nærmest hypnotisert redaksjonen de siste ukene. I disse dager er ofte kø til solbrillerommet for å teste disse. Og responsen? Ekstase! At du dessuten får polariserte glass som gir en luksuriøs følelse til en rimelig penge.

To av de tre modellene har speilglass, og når det kommer til fargevalg så tilbys Milky Tortoise (brunmelert), den helt gjennomsiktige Clear og Matte Khaki (grønn).

feminine briller Caliente

CALIENTE

De feminine brillene Caliente er minst like hete som navnet antyder. Men sin markerte overdel på fronten formes en klassisk og elegant look, noe som med fordel kan kombineres med en pyntet outfit. De tynne stengene i metall står i kontrast med den kraftige fronten, noe som gir brillen et nett og smidig uttrykk.

Velg mellom fargene Syryp Tortoise (gulsvarte), Matte Moche (lysbeige) og Black (klassisk svart)

No biggie briller

NO BIGGIE

Dersom du liker moderne design uten altfor drastiske og ekstreme grep, så kommer du til å elske serien No Biggie. Her brukes dempede transparente farger, klassiske former og diskrete glass. Det som allikevel gir No Biggie dens unike karakter er dens nøkkelhullsformede nesebroen.

Le Specs kan med letthet døpe denne moderne klassikeren for No Biggie, men for oss er det en viktig nyhet. Kanskje den aller viktigste? Velg mellom fargene Matte Pebble (gjennomsiktig grå) og Matte Black Rubber (svart). Modellen er unisex og passer de fleste ansiktsformer.

DEJA VU briller

DEJA VU

Det er lett å dra på smilebåndet til Le Specs underfundige navnevalg Deja Vu (fransk for «allerede sett» red. anm.). For du har visst sett de tidligere? Med sitt design usjenert lånt fra clubmaster – en av de mest klassiske solbrillene i solbrillehistorien, er Deja Vu er et navn som passer godt.

Dog har noen detaljer blitt endret for å fremheve følelsen av nyhet i en klassisk drakt. Og det lykkes over forventning. Vanskelige valg venter kjøperen, skal du velge fargen Milky Tortoise (lysbeige) eller Matte Shell (brumelert). Eller hvorfor ikke begge to?

Andre solbriller:

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine