Solbrilletrend 2016 – 5 trender

Tiden er inne for en titt på det heteste innen solbriller i vår. Vi forteller her om 5 trender som vil være synonymt med solbrillemote 2016. Les videre og finn ut hva det trendigste under vårsolen blir.

For deg som elsker solbriller finnes det mye å se frem mot denne våren. Titter vi på brillemote 2016 for herrer er den sterkt inspirert av globetrotteren og henter element fra arkitekturen. Dette finner vi igjen i briller med klassiske former og som fremheves gjennom oppfriskende og eksklusive detaljer. For kvinner handler det mye om vågale farger, overdrevne cat-eyes og runde former.

Rund og futuristisk Aviator

Rundt hjørnet venter en ny kolleksjon Aviators med runde glass, nesebro i metall og innfatning i oljefarget acetat. En lekker retro-futuristisk design som er like mye Mad Max som James Dean! På høstens motemesser har flere kjendiser blitt sett med den runde Aviatoren, og vi kan med sikkerhet si at modellen blir en tydelig stilmarkør i 2016.

Både retro og moderne med halvgarnityr

Den tradisjonelle brillen med halvgarnityr fortsetter å være trendig, nå oppdatert med detaljer i metall, sterke farger og ulike teksturer. Designet er i grunn det samme som hos originalen fra 1950-tallet, men detaljer som fargede glass gir et mer moderne utseende. Det er ikke overraskende at stilskapere som Ryan Gosling og James Franco trives godt i denne modellen.

Den tidløse Wayfarer

Populariteten til Wayfarer øker år for år, og 2016 virker ikke bli noe unntak. Wayfarer er ganske enkelt et par solbriller alle ønsker å eie. Alt fra amerikanske presidenter til hippe artister har falt for dens sjarm. I vår ser vi flere sofistikerte- og sportsvarianter av den klassiske modellen.

Klassisk glamour med cat eye-Brillen

Den overdimensjonerte cat eye-brillen er et sikkert valg for den trendige i vår. Stilskapere som Ciara og Crissy Teigen er eksempler på stjerner som bærer cat eye-briller. I vår vil vi også se mange modeller ta den helt ut i svingene når det gjelder form og farge.

Runde solbriller med holdning

Runde solbriller med vågale mønster, dyreuttrykk og livlige farger kommer for fullt i vår. Det handler om solbriller som gir deg en sofistikert og hipp utstråling; tenk Winona Ryders 90-talls stil i filmen Reality Bites! Vi vil se briller i lekre kombinasjoner av svart og hvitt, marmorfarger og nye tolkninger av skilpaddemønster. Med andre ord venter spennende tider for alle som elsker solbriller.

Til solbrillene våre >>

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine