kvinne, se på solnedgang

Smarte sommertips for deg med linser

La ikke dine linser begrense deg – her er våre beste tips for å maksimalisere sommeren med et knivskarpt syn.

Sommer er synonymt med sol og bad, og i løpet av ferien er det fort gjort at man glemmer å ta vare på sine øyne og linser. Her kommer vi med en liste på de beste tipsene på hvordan man kombinerer linser med sommeraktiviteter.

TENK PÅ UV-LYSET

To føtter og en solnedgang

UV-stråler er skadelig både for øynene og huden. Å ta i bruk solbeskyttelse er selvfølge når det kommer til å beskytte huden. På samme måte burde du bruke linser og solbriller for å beskytte øynene. Mange linser tilbyr en form for UV-beskyttelse, men denne er ikke like bra som et par solbriller. For å være på den sikre siden bør du bruke både linser og solbriller.

TA UT LINSENE FØR DU BADER

Et par hopper fra en brygge i vannet

Linser og vann er dessverre ingen bra kombinasjon, og du bør ikke under noen omstendigheter bade med linser da det både kan føre til ubehag og øyeinfeksjoner. Betyr dette at du ikke kan ta deg en dukkert? Absolutt ikke! Du tar helt enkelt bare ut dine linser før du hopper ut i vanner, og så setter du på igjen når du er tilbake på det tørre land.

REHYDRER DINE ØYNE!

vanndråper

Alt fra aircondition, en varm sommerdag, og tørr varm luft gjør dine øyne tørre og irriterte dersom de utsettes for slike forhold over en lengre tidsperiode. Bruk øyedråper for å holde dine øyne freshe. Da rehydreres øynene på en naturlig måte, noe som hjelper med å motvirke ubehag.

PAKK EN FLIGHT PACK TIL FLYREISEN

Et løft fra flyet

Sommer og reiser er som sand og sandslott eller sol og bad. De går hånd i hånd rett og slett. En nesten uvurderlig tips er at du burde ta i bruk en Flight Pack – et etui for linsevæske som du får ta med deg uten problemer på flyet.

En god sommer ønsker vi deg her på redaksjonen. Kontakt gjerne vår kundeservice dersom du trenger hjelp, vi holder åpent også i løpet av ferien.

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine