kvinne med nye premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe

Premiumlinse for en krevende hverdag

Manglende komfort er en vanlig årsak til at man er misfornøyd med linsen sin. Men nå finnes det en helt ny linse som takler hverdagens utfordringer og har teknologi som jobber i symbiose med øyet. Les om den nye premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe.

Linser er et fantastisk alternativ til briller. Mange setter stor pris på frihetsfølelsen som de gir. Men dessverre er ikke alle linsebrukere fornøyde med linsene de bruker i dag. Det kan for eksempel komme av følelsen av tørre eller trette øyne.

en mann som sitter og jobber foran skjermenSitter du ofte foran en skjerm? Da kan ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™-linsen være riktig for deg. Den er designet for å bidra til å holde tårefilmen stabil og motvirke trette og tørre øyne, slik at komforten bevares gjennom hele dagen. 

Hvis du, som så mange andre linsebrukere, gjenkjenner problemene, finnes det en ny linse som du definitivt burde prøve! En linse som takler hverdagens krevende miljøer og situasjoner: nemlig premiumlinsen ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ – utviklet av linsemesterne Johnson & Johnson Vision.

En linse som takler hverdagens utfordringer

Mange linsebrukere oppgir manglende komfort som en av de viktigste årsakene til at de slutter å bruke linser. Det gjelder både den innledende komforten når linsen settes inn, men også hvordan komforten endrer seg i løpet av dagen.

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe linser

Tørre og trette øyne regnes som de største problemene. I hvert fall hvis man lever et aktivt liv der man oppholder seg i flere forskjellige miljøer, men også hvis man tilbringer mye tid foran en skjerm, slik mange moderne mennesker gjør.

Uansett om du er aktiv eller stillesittende, er behovet det samme – du trenger en linse som bidrar til å ta vare på øynene.

Derfor er ACUVUE OASYS 1-DAY RIKTIG FOR DEG

ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ er spesielt utviklet for å motvirke trette og tørre øyne, og i tillegg har de en overlegen komfort og er utrolig enkle i bruk.

Designen, som har øynene i fokus, gjør at linsen jobber i symbiose med hvordan øyet fungerer.  HydraLuxe™-teknologien kan være perfekt for deg som:

  • Vil ha en linse som gir deg komfort gjennom hele dagen
  • Vil ha en linse som du kan stole på
  • Merker at øynene føles trette eller tørre
  • Tilbringer mye tid foran en skjerm
  • Tilbringer mye tid i varme og tørre miljøer eller miljøer med klimaanlegg
  • Ofte bytter miljø

Hvis du gjenkjenner noen av punktene over, er ACUVUE OASYS® 1-Day med HydraLuxe™ riktig for deg og kan bidra til at du får mest mulig ut av hverdagen.

Vi anbefaler en tilpasning av linsene hos en optiker før bruk.

ACUVUE®, ACUVUE OASYS® 1-Day og HydraLuxe™ er varemerker som tilhører Johnson & Johnson Services Inc. © Janssen-Cilag AS 2017. VI1098


Og du, husk at du alltid kan ringe eller chatte med vår prisbelønte kundeservice hvis du lurer på noe.  Du når oss på 800 84 600

Mille Lansburgh

Mille Lansburgh

Redaktör LensWay

”Ord är laddade pistoler”, sa Jean-Paul Sartre. Och han har givetvis rätt. Försöker skriva med sprängkraft och inte krångla till det i onödan. Att skriva om optik handlar om att inspirera och vägleda. Få dig att kunna uppleva varje ögonblick!

  Tilbake til magazine