Oakley – skyhøy kvalitet

Oakley er et av de mest populære sports- og brillemerkene i verden. Og for den som bare er fornøyd med det beste, er Oakley for mange et selvsagt valg.

Oakley ble grunnlagt i 1975, og navnet ble valgt som en hommage til grunnleggerens hund, som het nettopp Oakley. Det første produktet som ble lansert, het Oakley Grip og var et annerledes grep for motorcrossykler.

Grunnleggeren, Jim Jannard, solgte disse fra baksiden av bilen sin. Mye har hendt siden den gang.

STIL OG FUNKSJON ER SENTRALT

I dag er Oakley en av verdens ledende produsenter av solbriller. Mye av inspirasjonen til produktene sine henter de fra eliteidrettsutøvere, som stadig flytter grensene for hva et menneske kan klare.

Kvaliteten på alt Oakley leverer er alltid skyhøy!

Stil og funksjon har alltid vært sentralt. Det er den filosofien som har gjort Oakley til et av verdens mest ikoniske og imiterte merker.

OVER 600 FORSKJELLIGE PATENTER

Oakley har over 600 forskjellige patenter, og kvaliteten på alt Oakley leverer er forbløffende høy. Så for den som bare er fornøyd med det beste, er Oakley et naturlig valg.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine