Norr – nytt
nordisk og trendy

Norr er nordisk følelse på sitt beste. Materiale, form og farge er utviklet med tanke på den nordiske forbrukeren. Alle solbriller er polariserende for at du på best mulig måte skal kunne nyte alle deilige stunder i solen uten blendende glitter.

Norr er et nytt, trendy solbrillemerke fra Norden, med solbriller som er utviklet spesifikt med tanke på den nordiske forbrukeren når det gjelder materiale, form og farge. Norr tilbyr klassiske og trendy solbriller utviklet for alle som elsker nordisk stil og design.

Pilotbrillen Elliot er en unisexmodell som er like pen på menn som på kvinner.

POLARISERENDE GLASS

Det er ikke bare innfatningen som passer utmerket i alle situasjoner – det gjør også glassene. Alle solbriller fra Norr har nemlig polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solen, samtidig som de også filtrerer bort forstyrrende reflekser fra for eksempel vann, snø og asfalt.

Polariserende solbriller er perfekte å bruke på sjøen, der sollyset reflekteres mot vannoverflaten. Bak et par polariserende glass slipper du nemlig alt det reflekser og blending innebærer.

4 FAVORITTER FRA NORR

Vi har tatt inn over et titalls pene solbrillemodeller fra Norr i sortimentet vårt. Det finnes uten tvil noe for alle. Nedenfor har vi valgt ut fire modeller som passer ekstra godt med vårens trender.


 

Til alle solbriller fra Norr >>

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine