Nå vender vi blikket mot Norr

Ønsker du å sprudle av livsglede og se livets øyeblikk med nye øyne? I Norr finnes det ingen begrensninger, bare nye uante muligheter og nordisk skjønnhet.

Hverdagsstresset er et problem for mange. Henting og levering i barnehagen. Skyss til fotballtreningen. Bilkøer på vei til jobben. Føler du deg truffet? Ta deg et sekund, lukk øynene og pust dypt inn. Ta vare på øyeblikket. Tenk tilbake på positive øyeblikk. Tenk Norr.

Tenk deg gåturer i fjellet med frisk fjellbris. Nyt klart, blått vann og herlige, idylliske skjærgårdsmiljøer. Kjenn solens varme stråler og sanden mellom tærne, eller snøføyka når du flyr ned bakkene. Alt dette er ren og skjær nytelse. Alt dette er Norr.

Norr har nemlig skapt solbrillene sine etter nordisk tradisjon når det gjelder farge, form og materiale. Uansett om du kaster deg ut i skibakken, henger på stranden eller tar en tur på byen, så finnes det solbriller som passer for deg.

Alle solbriller fra Norr leveres med polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solens reflekser i miljøer som byr på snø og vann. Norr er derfor et utmerket valg for mennesker med en aktiv livsstil.

Norr kjennetegnes best gjennom sitt slagord ”Reframe Your Moment”. Det innebærer at du enkelt kan nye de små tingene i livet og sette gullkant på alle øyeblikk. Alt du trenger å gjøre er å lukke øynene og åpne dem på nytt med en ny visjon som omfatter Norr.


Nå byr vi på friske takter fra Norr i LensWays sortiment av solbriller. Velg mellom en rekke forskjellige modeller, alt fra pilotbriller til runde, trendy innfatninger og klassiske wayfarer. Her finnes noe for enhver smak og stil. Ønsker du å lese mer og se hele sortimentet? Ingen problemer. Gå direkte til vår butikk for å få flere produktnyheter, bilder, prisinformasjon og alt annet som kan være av interesse.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine