Marshall solbriller

Kongen av rock ‘n’ roll

Marshall tilbyr briller og solbriller med egenart og rock n’ roll. Bak varemerket finner vi også en interessant historie om en modig multikunstner som kom til å forandre rockens sound for all fremtid.

I 1923 ble pioneren, entreprenøren og trommeslageren Jim Marshall født. Etter en noe broket livsreise og en kortere karriere som musiker startet han, 30 år gammel, sin egen trommeskole. Ti år senere åpnet han også en musikkbutikk som ble et populært samlingssted for gitarister.

Han skjønte raskt at det manglet noe for å få gitarene til å høres like bra ut som de gjorde i musikernes drømmer.

Det ble startskuddet for utviklingen av det som i dag er en legendarisk gitarforsterker som har revolusjonert hele rockescenen. Det er nesten utenkelig å forestille seg Jimi Hendrix’ spektakulære sound uten Marshalls utstyr.
Etter fem tiår som gitarforsterkernes gitarforsterker og kongene av konsertlyd har Marshall begitt seg inn på andre områder, deriblant høyttalere, hodetelefoner og kanskje først og fremst briller og solbriller. Akkurat som musikkutstyret deres, kjennetegnes også brillene av høy kvalitet og solid håndverk.


Marshalls eyewear passer like godt til skinnjakke som til en velbrukt t-skjorte med favorittbandet ditt trykt på brystet.

Brillene fås i mange populære fasonger – der designen for alle modeller er i tråd med Marshalls ikoniske historie og rockete sjel. For å hedre flere av musikkhistoriens mest toneangivende rockestjerner og stilikoner har Marshall døpt sine håndlagede briller etter legender som Mick, James og Jimi.

Hvis du i stedet trenger et par nye solbriller, anbefaler vi at du sjekker Debbie som kommer i elegant cateye-stil, Bob som er en noe oversize firkantet brille, samt Mick som er en klassisk pilotmodell med pen skinnfront som gir en ekstra rockete look.

Greit å vite: Den som kjøper et par briller fra Marshall, får også et medfølgende etui i skinnimitert hardplast. Midt over etuiet finner du Marshalls snirklete gullbokstaver som hinter om at her venter et par rockete briller for den som tør.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

 Tilbake til magazine