hardrocksfys

MAKSIMAL PULS FOR HVER HARDROCKØKT

Benytt anledningen og møt en gjeng inspiratorer som også er med i våre nyinnspilte kortfilmer. Først ut er Mattias Lindmark, som hver onsdag leder en såkalt hardrocksfys, en treningsform han har funnet opp selv.

Mattias Lindmark

Navn: Mattias Lindmark.
Alder: 39.
Yrke: Kommunikator, brannmann.
Bor: Enskede, Stockholm.
Familie: Kjæreste.
Interesser: Surfing, spille musikk, jakt, brasiliansk Jiu jitstu med mer.
Synsfeil: Nærsynt.


Det er sannsynligvis historiens verste understatement når vi påstår at Mattias har mange jern i ilden. I yrkeslivet er han både kommunikator og brannmann.

På fritiden kobler han av med surfing, reiser, rockeband, brasiliansk jiu jutsu og trening i alle former, blant annet den egenkomponerte treningsformen hardrockfys. Og ja, han er hardrocker 24 timer i døgnet.

Vi ble selvsagt nysgjerrige på denne lidenskapelige altmuligmannen og avtalte derfor et intervju.

Nå er du med i LensWays nye film som snart går på sosiale medier. Hvordan gikk innspillingen?
Det gikk bra. Det var ganske enkelt bare å kjøre på.

Hva gjør dere i filmen?
Vi kjører hardrocksfys – som er trening på vår egen måte. Det betyr blant annet at vi slår kollbøtter, står på hender mot en vegg, bærer hverandre og selvsagt lytter til hardrock samtidig. Det minner litt om oppvarmningen når man trener bryting.


Se filmen der Mattias forteller hvorfor Hardrockstrening er så fantastisk.

Jeg forstår. Men du holder også på med surfing og jiu jitsu. Hvordan får du tiden til å strekke til?
Det blir hva man gjør det til, man må bare planlegge litt mer. Folk som ikke trener ser kanskje på TV-serier i stedet? Sannheten er at jeg har ingen anelse om hva man gjør når man ikke holder det gående (latter).

 Har alle hardrockere spandex når de trener?
Nei, slik er det ikke. Drømmen min er at alle bruker band-T-skjorter, men egentlig spiller det ingen rolle, det fungerer like bra med avklipte joggebukser fra skolegymmen som med dyre kompresjonstights.

Mattias Lindmark trener

Kan man ha kort hår og likevel være troverdig som hardrocker?
Alle kan være hardrockere, du kan ha kort hår og skjorte om du vil. Det er det jeg liker. Det sitter ikke i håret, selv om jeg har langt hår selv. Det finnes mange folk med tynt hår, de må også få være hardrockere.

Du virker som en mann full av energi og galne påfunn. Hvor henter du inspirasjonen fra?
Lappland. Jeg er jo fra en liten by midt ute i skogen som du aldri har hørt om. Der vi vokste opp måtte vi finne på ting selv. Trengte vi et øvingslokale, måtte vi selv ta kontakt med kommunen. Vil man ha noe, må man gjøre det selv, ellers skjer det ikke noe.

Hvorfor bruker du linser i stedet for briller?
Jeg er mer en linsebruker. Briller bruker jeg bare når jeg er syk. Eller om jeg er på et sted med tørr luft, da velger jeg briller i stedet.

Mattias Lindmark

Hva er det beste kjøpet du har gjort på nettet?
Jeg er en veldig dårlig forbruker. Men jeg har kjøpt en strikket bandgenser med Slayer-trykk en gang. Det var litt som å kjøpe katta i sekken, jeg visste ikke hvilken størrelse den hadde en gang! Men det ble et lykketreff, og nå har jeg brukt den flere ganger, blant annet på en golfbane i Skottland (latter).

Hva mer kjøper du på nettet?
Jeg kjøper alltid linsene mine på nettet. Det er det enkleste.

Hvilket øyeblikk lever du for?
Hvert øyeblikk. De finnes egentlig overalt og hele tiden. Men det er de uventede øyeblikkene som er de morsomste. Alle dem som ikke er planlagte.

Takk for praten, Mattias. Vi er virkelig nysgjerrige på hardrocksfys. For dere som ønsker å trene med maksimal frihet anbefaler vi våre linser som sendes rett hjem etter utført bestilling.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine