Månedslinsen everclear AIR

Luksuriøs premiumlinse for månedsbruk

Har du forsøkt å lete etter kombinasjonen av månedslinse, god pris og premium komfort uten å finne et fornuftig alternativ? Nå presenterer everclear AIR løsningen på dilemmaet ditt gjennom en komfortabel premiumlinse for månedsbruk.

Månedslinsen everclear AIR er en eksklusiv kontaktlinse i premiumsegmentet, som tilbys til en skikkelig god pris. Den er perfekt for deg som ønsker behagelige linser uten at de behøver å koste en halv formue.

en mann som fotograferer en by

For deg som vil ta vare på hvert øyeblikk i livet, og å få maksimalt ut av dine inntrykk, anbefales en komfortlinse. På den måten slipper du unødvendige distraksjoner som stjeler oppmerksomheten fra din hverdag.

Forskjellen mellom premium- og standardlinser

Hva innebærer egentlig forskjellen mellom å ha på seg en premiumlinse i stedet for en vanlig standardlinse? Den største forskjellen er komforten, som er mye høyere hos premiumlinser enn hos vanlige linser. Gjennom materialet silikonhydrogel puster linsene fra everclear Air uten problemer, noe som gjør de mer behagelige å bruke, samtidig som de motvirker tørre øyne i slutten av dagen.

Et perfekt valg ved mye skjermtid

Siden everclear Air motvirker tørre øyne, er den perfekt til å bruke i tørre miljøer. Men andre ord er den en velkommen hjelp for deg som tilbringer mye tid i et kontorlandskap med mye aircondition. Det samme gjelder også for personer som tilbringer lengre perioder foran mobil og dataskjermer. Kjenner du deg igjen?

kvinne som trener

Sats på det som er viktig for deg. Med premiumlinser kan du enklere oppnå dine mål uten å trenge å føle uro for gnissende linser eller tørre øyne.

Få UV-beskyttelse på kjøpet

Kontaktlinsen har til om med en lettere UV-beskyttelse som beskytter mot solens farlige UVA- og UVB-stråler. Veldig praktisk for deg som befinner deg mye utendørs og vil ha en grunnleggende beskyttelse for dine øyne. Vi anbefaler dog å komplementere med solbriller for en fullgod beskyttelse.

Passer Everclear Air dine øyne?

Vil du prøve everclear Air? Linsen fungerer perfekt for deg som allerede bruker noen av følgende linser:  BiofinityAvaira VitalityAir Optix AquaAir Optix Plus HydraglydeAir Optix Ex,  PureVision,PureVision 2 HD eller Ultra. Som alltid så anbefaler vi et optikerbesøk før du gjennomfører et bytte til en ny linsemodell.

Trenger du hjelp med å finne riktige styrker, eller har du bare spørsmål om linsens egenskaper? Kontakt din optiker, eller vår kunnskapsrike kundeservice på telefon 23 96 48 48.

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine