bruk linser på festivalen

Linser på festival – slik fungerer det

Ta vare på dine øyne slik at du kan oppleve sommerens festivaler til det ytterste. Sjekk ut fem uvurderlige tips for deg som vil bruke linser i sommer.

Sommeren er her, og med den følger alle morsomme festivaler. Noe som også hører med til festivaler er mindre trivelige ting som skitt, leire, regn og bristende fasiliteter for å håndtere hygienen. For deg som bruker linser kan det være klokt å tenke på noen ting slik at man slipper ubehag og øyeinfeksjoner.

Her kommer en liste med de beste tipsene slik at du overlever festivalsommeren!

Velg endagslinser

Dailies Aqua Comfort Plus

Leire, regn og iblant tvilsomme soveplasser kan lede til en relativt uhygienisk tilværelse. Det er kanskje en del av sjarmen med festivaler, men dette kan være et problem for deg som er linsebruker. Å holde ukes- og månedslinser rene kan være vanskelig. For å gjøre det enkelt for deg selv kan du bytte til endagslinser slik at du enkelt kan bytte til et nytt par med linser.

Bruk linsevæske og øyedråper

Kontaktlins.

For maksimal komfort og så rene linser som mulig, burde du ta med deg både linsevæske og øyedråper. Å holde øynene fuktige er utrolig viktig for at øynene ikke skal bli tørre, og skitne linser kan føre til øyeinfeksjoner.

Ta med linseforvaring

linsetui.

Et linseetui kan være uvurderlig på festival. Du kan på en enkel måte sørge for at du alltid har med et par linser med deg, og med litt linsevæske i etuiet kan du også rengjøre dine linser dersom de skulle bli skitne.

SKYDDA DIG MOT SOLEN

Kvinna med solglasögon.

Vissa linser har redan ett inbyggt UV-skydd, men det är inte alltid så pass starkt att det ger ett tillräckligt skydd. Dubbla därför upp med både linser och solglasögon för att vara på säkra sidan. Och du, glöm inte solskyddet!

Drikk vann!

Vattendroppe som träffar vattenyta

Sol og en eller annen alkoholdig drikk kan faktisk påvirke dine øyne. Dersom du blir uttørket kan dine øyne bli tørre og irriterte. Øyedråper kan bidra til økt komfort, men for å være på den sikre siden burde du drikke mye vann – både for øynene og resten av kroppens skyld!

Og du, glem fremfor alt ikke å ha det moro og nyte musikken!

kenneth

kenneth

  Tilbake til magazine