Katarina Johnson-Thompson er ny ambassadør for merket ACUVUE OASYS® 1-Day

LINSENE SOM GIR RASKE RESULTATER

For å kunne yte maksimalt både på elitenivå og i hverdagen trengte sjukjemperen Katarina Johnson-Thompson hjelp. Løsningen ble den nye linsen ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM.

Katarina Johnson-Thompson

Født: 9. januar 1993, Liverpool, Storbritannia
Alder: 24
Yrke: Profesjonell friidrettsutøver, sjukamp.
Synsfeil: Bl.a. astigmatisme/brytningsfeil
Linser: ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM


Den britiske friidrettsstjernen Katarina Johnson-Thompson er ny ambassadør for merket ACUVUE OASYS® 1-Day, et populært varemerke innen endagslinser.

I egenskap av at hun stadig er en gullfavoritt for det britiske friidrettslandslaget, forstod hun raskt betydningen av et fullt fungerende syn. Ikke bare for å oppnå fremgang i sporten, men også for å takle de tøffe kravene i hverdagen.

– Synet mitt er så viktig, jeg ville aldri kunnet konkurrere i sjukamp uten kontaktlinsene mine. Jeg ville ikke engang kommet meg over det første hinderet, sier Katarina Johnson-Thompson.

Se videoen der Katarina Johnson-Thompson forteller med egne ord om hvordan det er å ha astigmatisme.

Etter at hun testet linsene fra ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM for første gang, oppdaget hun umiddelbart forskjellen. – Jeg følte at jeg så alt mye klarere, forteller hun.

Hva gjør så en eliteidrettsutøver med astigmatisme som ønsker å prestere på toppen?

– Treningen min opphører aldri, og treneren min oppmuntrer meg hele tiden til å påta meg nye utfordringer, det eneste jeg ikke kan trene er øynene mine. Nå bruker jeg linser nesten hver dag … fra jeg våkner til det er tid for å sove, avslører hun.

Katarina Johnson-Thompson med venner

For Katarina Johnson-Thompson er det like viktig å ha et godt og fungerende privatliv som å prestere som eliteidrettsutøver. Med linsene fra ACUVUE OASYS® 1-Day slipper hun tørre øyne takket være den fuktende HydraLuxe™-teknologien, og kan i stedet fokusere på det som er viktig i livet.

Så hva er forskjellen på de nye linsene dine og dem du hadde før?

– Med de tidligere linsene mine føltes øynene tørre på slutten av dagen, slik at jeg bare hadde lyst til å ta dem ut. Komforten som de nye endagslinsene fra ACUVUE OASYS® tilbyr, er helt utrolig – jeg kjenner ikke engang at jeg har satt dem inn, forteller hun.

Dette har åpenbart gitt resultater. Katarina brukte blant annet linser fra ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM under VM-konkurransene i London i sommer. Og ikke noe tyder på at hun kommer til å bytte til et annet alternativ. 

FAKTA OM ASTIGMATISME

  • I dagligtalen kalles astigmatisme for brytningsfeil.
  • Astigmatisme er en vanlig synsfeil som forårsaker uklart og nedsatt syn på alle avstander. Synsfeilen oppstår når øyets hornhinne mister sin naturlig runde form og i stedet blir oval som formen på en rugbyball.
  • I tillegg til uklart syn er symptomene på astigmatisme trette øyne, hodepine og muskelverk i området rundt øynene.
  • 47 % av alle linse- og brillebrukere er astigmatikere på minst ett øye.
  • Til korrigering av astigmatisme anbefales toriske linser eller briller.

Har du også lyst å teste endagslinsene ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM?

Vi anbefaler en tilpasning av linsene hos en optiker før bruk.
Husk å be om en tilpasning av ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM i forbindelse med optikerbesøket.

ACUVUE OASYS®, ACUVUE OASYS® 1-Day, ACUVUE OASYS® 1-Day for ASTIGMATISM og HydraLuxe™ er varemerker som tilhører Johnson & Johnson Services Inc. © Johnson & Johnson AB 2017. VI1138

AKKURAT NÅ – 20 % RABATT PÅ ACUVUE OASYS® 1-DAY

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine