LENSWAY RABATTKODE

LensWay Rabattkode & Salg

LensWay rabatt

Hos LensWay er det ofte salg, og du finner det for tiden aktuelle solbrillesalget her. Er det billige kontaktlinser du er ute etter så har vi alltid populære merkevarer til lave priser.

Er du mer interessert i et par billige briller så har vi et basistilbud som det er vanskelig å slå. Du får nemlig enkeltslipte briller fra 295 kr og progressive briller fra 995 kr.

Er du ute etter noen billige kontaktlinser har vi akkurat nå en prøv-selv-kampanje for merket Everclear – kjøp en 5-pack for kun 25 kr!

Akkurat nå har vi 20% rabatt på alle våre linser og linsetilbehør. Kjøp linsene dine her!

LensWays studentrabatt

LensWay har et samarbeid med studentkortet.no for å kunne tilby studenter synshjelpemidler til en bra pris. For å ta del av LensWays studentrabatt logger du inn på studentkortets hjemmeside og søker på ”LensWay” i søkeruten for å se alle de studentrabattene som er gjeldende akkurat nå. 

Fri frakt for studenter

Gjennom studentkortet.no får studenter dessuten fri frakt på alle bestillinger. Tilbudet gjelder linser, linsetilbehør, briller og solbriller fra kjente merker.

Tilbud til tilbakevendende kunder 

Hos oss får tilbakevendende kunder rabattkoder og tilbud til enda lavere priser via email og sms. Vi bryr oss om våre kunder og vil tilby linser, briller og solbriller til bra priser. Vi har en fornøydgaranti for at du skal kjenne deg trygg når du handler, og skulle det være noe problem med varene dine så har vi også gratis retur. Dessuten har vi en prisgaranti. Finner du den samme varen hos en annen til en lavere pris så matcher vi det!

Populære produkter

Sjekk ut våre priser på storselgere som disse. Den aktuelle salgsprisen ser du på produktsiden.

solbriller til bra pris
billige solbriller
LensWays studentrabatt

Lave priser før rabattkode og salg 

Selv om LensWay tilbyr rabattkoder og salg så har vi alltid en basispris. Vår visjon er å kunne tilby synshjelpemidler til rimelige priser som folk faktisk har råd til. 

LensWay rabattkode

Rabattkoder er ikke en nødvendighet hos LensWay. For vi har alltid lave priser. På LensWay.no ser du alle aktuelle rabatter.

Har du noen spørsmål kan du alltid kontakte vår kundeservice gjennom chatten på hjemmesiden, samt via email eller telefon. De kan gi deg råd om din bestilling og svare på eventuelle spørsmål du kan ha om våre produkter. 


Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

 Tilbake til magazine