Ray-Ban Junior solbriller

Uimotståelig kolleksjon for barn

Nå kan ungene få samme kule stil som musikk- og filmidolene. Med kolleksjonen Ray-Ban Junior viser Ray-Ban at de ikoniske solbrillene også passer i et mindre format.

Ray-Ban Junior er en uimotståelig kolleksjon med solbriller for barn hvor flere ikoniske modeller har nå fått «yngre søsken». Nøl ikke med å gi barnet ditt markedets beste beskyttelse mot solens farlige UV-stråler.
Ved kjøp av barnesolbriller fra Ray-Ban følger stil og tidløs design med på kjøpet.

INGEN JUNIOR NÅR DET GJELDER SOLBRILLER

Det er vanskelig å komme utenom Ray-Ban når det prates solbriller. Gjennom tidene har kjente personer som Marilyn Monroe, John F. Kennedy, Beyonce og Johnny Depp båret Ray-Ban, bare for å nevne noen.
Helt siden Ray-Ban kom opp med pilotbrillen Aviator for det amerikanske flyvåpenet på 1930-tallet, har de vært en dominerende aktør i bransjen. Med Ray-Ban Junior får også barna muligheten til å se ut som små musikk- og filmstjerner. Junior kolleksjonen har naturligvis samme høye kvalitet som voksenutgaven.

RAY-BAN JUNIOR FOR BARNETS BESTE

Barns øyne er veldig følsomme for solens skadelige UV-stråler. Hos barn slipper øynene gjennom mer stråler enn hos voksne, og det er viktig å investere i barnesolbriller som gir god beskyttelse.
Ray-Ban Junior tilbyr barnesolbriller som gir 100% UV-beskyttelse og er anpasset barns livsstil. Dette er solbriller som er rustet for daglig lek og moro, gi barnet ditt en kul gave som er bra for helsen!

Ray-Ban Junior er solbriller for barn; like heftige som vel gjennomtenkte.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine