trendy blå briller

HER ER HØSTENS VIKTIGSTE TRENDER

Hva er de største trendene for briller i høst og vinter? Vi tar pulsen på brillemoten og tipser om fire modeller som holder stilen.

Høsten og vinterens mote for briller er preget av lekenhet, noe som uttrykkes i både farge og form. Allerede nå ser vi flere avrundede retromodeller. Dette kommer til å bli veldig hett også neste sesong. Jo rundere, jo bedre – brillene kan gjerne være trillrunde!

Fargemessig forlater vi de mørke og klassisk svarte modellene – nå skal brillene være i lys pastell og blekede toner.

– Den avrundede retromoten holder seg, men i høst og vinter våger vi oss på mer pasteller. Motehusene kommer med veldig lyse og transparente farger, noe som tyder på at det kommer til å være veldig trendy fremover, sier LensWays trendekspert Emma Karlbom.

Runde former og lyse transparente farger, det er altså de største trendene i høst og vinter. Her tipser vi om fire modeller som holder stilen!

TRILLRUND RETRO FRA PERSOL

trillrunde modellen fra Persol

Denne trillrunde modellen fra Persol oser av retrostil! En dristig innfatning som gir stilen din noe ekstra. Det klassiske skilpaddemønsteret gjør den tidløs – det åpenbare valget for å få retro-looken!

LYSE FARGER FRA MICHAEL KORS

lyserosa briller fra Michael Kors

Brillene som holder deg sommerfrisk året rundt! Denne lyserosa modellen fra Michael Kors oser av trendy enkelhet. Den svakt avrundede innfatningens lyse toner gir en herlig naturlig look. En harmonisk innfatning med det lille ekstra.

TRANSPARENT INNFATNING FRA POLO RALPH LAUREN

TRANSPARENT INNFATNING FRA POLO RALPH LAUREN

Myke former og blekede farger – denne innfatningen fra Polo Ralph Lauren er definisjonen på høstens to heteste trender. Den lyseblå tonen er både leken og diskré. En trendy modell med personlighet.

MINIMALISTISK ELEGANSE FRA RALPH LAUREN

rektangulær innfatning i brunt fra Ralph Lauren

En rektangulær innfatning i brunt fra Ralph Lauren som flørter med naturen. Den lyse tonen og den minimalistiske rammen gir innfatningen både en feminin og minimalistisk look. Et par trendy briller i all sin enkelhet.

TIPS FRA EKSPERTEN!

– Du skal alltid velge briller som du trives i. Ikke alle passer i den runde moten. Men hvis du vil prøve runde briller, kan du velge en innfatning med mer markert charnier. Det gjør at innfatningen ikke føles like rund, og passer til flere ansikter. Det samme gjelder for farger. Hvis du har veldig lys hud og ikke er komfortabel i de blekeste fargene, kan du heller velge en innfatning i sterkere pastell, sier Emma Karlbom.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine