Halloween linser

Halloween linser – skaff det perfekte kostymet!

Å kle seg ut til Halloween har i lang tid vært populært og hvert år satser tusenvis av mennesker verden over på å skaffe det perfekte kostymet. I denne artikkelen kommer vi til å by på litt skummelt bra inspirasjon med fargede linser til den kommende festen – for nå nærmer vi oss oktober med stormskritt! 

Går hjernen din på høygir med tanker på det beste kostymet for den kommende Halloween-festen eller maskeraden? Du har sikkert lyst til å gå på den gale festen sånn som alle andre, men du synes kanskje det er vanskelig å finne et bra kostyme? En bra måte å booste et hvilket som helst kostyme er ved å bruke det vi kaller for Impressions – det vil si linser med mønster eller sjokkerende farger. Her lister vi opp noen av våre favoritter fra utvalget av linser til Halloween sammen med forslag på passende kostyme man kan ha til.

Svarte Halloween-linser

Gir deg det skumleste blikket på festen.

svarte linser

Gule linser

gule linser

Denne typen linser kalles også for partylinser siden de selges uten styrke og er laget spesielt for nettopp slike tilstelninger som Halloween og kostymefester. Om du skal kle deg ut som en skummel vampyr, kan vampyrøyne-linser være prikken over i-en på ditt kostyme. 

Med våre kattelinser tar du helt klart din kattedrakt til et helt nytt nivå, uansett om du er Simba fra Løvenes Konge eller om skal være Catwoman. Disse stilige linsene for Halloween finnes i fargene rød, hvit og gul. 

Zombie med hvite linser

Zombie med hvite linser

hvite linser

Slipp ut din indre zombie og match kostymet med et par hvite eller gule Halloween linser. Zombielinsene finnes i en skummel grønn, rød eller gul farge. Med et par fargelinser til Halloween gir du helt klart et skikkelig løft til dette ruskete kostymet! 

Noen linser er kanskje litt for crazy for sitt eget beste, og det kan være litt vanskelig å kombinere det med et kostyme. Men en sak er i hvert fall sikkert: De får deg til å stikke ut. Hva sier du til et par med en herlig Tusenfryd, en kul smiley, spindelvev eller selveste Darth Mauls øyne? Sannsynligvis ikke noe for en tinder-date kanskje, men helt klart en garantert suksess på Halloween! 

Halloweenlinser med motiv!

Akkurat på Halloween når det er populært å kle seg ut som noe skummelt, er det mange som liker å matche outfiten sin med et par skumle linser som f.eks. vampyrlinser, helsvarte linser, kattelinser eller røde linser for Halloween.

Røde zombielinser

White Walker linser

Ute etter å bytte øyenfarge for en kveld?

Halloween linser

Expressions Colors ensfargede linser fra CooperVision i fargen “Hazel”.

På Halloween eller på et kostyme-party er det heller ikke alle som velger å kle seg ut til noe skummelt – selv om det er det vanligste temaet på kostymer, spesielt under Halloween. Du har kanskje heller lyst til å kle deg ut som din favorittfigur fra en serie eller film som krever at du må bytte øyenfarge for en kveld?

Uansett hvilken farge du trenger på dine Halloween linser, kan du enkelt fikse kostymet med et par ensfargede linser uten noen motiver og mønster på. I vårt sortiment kan du finne linser som er farget i naturlige farger som blå, grønn, brun, grå og melerte. Du kan også finne ensfargede linser i morsomme og litt crazy farger som enkelt kan forsterke ditt kostyme til maskeraden. 

Du kan bestille Halloween-linser med styrke dersom du har synsfeil, samt ensfargede UV-linser for Halloween som lyser i mørket. Ensfargede linser er populære alle måneder året rundt og ikke bare i oktober når det er Halloween. Du trenger ikke å gå for helt crazy linser, for du kan jo også velge et par som er mer naturlige og nøytrale linser og virkelig rocke Halloween-kostymet!

Halloweenlinser

Air Optix Colors ensfargede linser fra Alcon i fargen “Turquoise”.

Jeg har mørke øyne, men kan jeg allikevel bruke fargelinser?

Alle våre Halloween-linser kommer uten styrke og funker bra både for lyse og mørke øyne. Din egen naturlige øyenfarge kan derimot påvirke resultatet til en viss grad og noen linser er mer gjennomsiktige, så for deg med mørke øyne kan linsenes effekt minske litt. Dessuten kan noen av linsene med motiv kan forverre synet ditt under den tiden du bruker dem. Om du vil forandre øyenfargen din med linser til Halloween kan også du som har mørke øyne bruke kule linser til Halloween.  

Hvor lenge varer Halloween-linser?

De aller fleste fargede Halloween linsene er månedslinser, noe som innebærer at du kan bruke linsene opp til 1 måned etter brutt forpakning (men vær nøye med å kontrollere om det er endags eller månedslinser). Når måneden har passert må du kaste linsene, uansett om du bare har brukt dem en kveld eller om du har brukt dem hver dag hele måneden igjennom. Når du har brukt party-linsene dine legger du dem i linsevæske i et linseetui for å bevare kontaktlinsenes fukt.

Det er viktig at du legger linsene dine i linsevæske etter at du har brukt dem, siden linsen kan bli helt ødelagt bare i løpet av 10 minutter uten væske og tørke helt inn. For deg som ikke bruker linser il vanlig kan det være uvant å håndtere linsene. Vær alltid nøye med å vaske hendene dine og rengjøre og oppbevare Halloween-linsene dine på en bra måte, så kommer du til å kunne bruke dem mer enn en gang i løpet av måneden. For maksimal holdbarhet, hygiene og komfort bør du bruke både øyendråper og linsevæske.

Sara Wallin

Sara Wallin

REDAKTÖR LENSWAY

Modeexpert och trendspanare

  Tilbake til magazine