HALLOWEENLINSER

HALLOWEENLINSER – EN MONSTERSUKSESS

Blås i Scream-masken på Halloween og sats på et mer originalt kostyme ved hjelp av fargede linser. Her byr vi på knasende god inspirasjon.

Halloween nærmer seg med stormskritt. Du har sikkert lyst til å gå på den der galne festen akkurat som alle andre, men synes det er vanskelig å finne et bra kostyme.  En god måte å sette prikken over i-en på enhver utkledning er det vi kaller Impressions – det vil si linser med mønster eller i sjokkerende farger. Her viser vi noen av våre favoritter.

CAT WOMAN

kattelinser

Med våre kattelinser tar du kattekostymet ditt til et helt nytt nivå, uansett om du er Simba eller Cat Woman. Linsene fås i fargene rødt, hvitt og gult.

SLANGEN I PARADISET

reptil linser

Har du i stedet er forkjærlighet for reptiler? Da får du de samme linsene med en mer eksotisk grønn farge!

HVITØYD ZOMBIE

Linsene ”White Out

Linsene ”White Out” endrer øyefargen din til hvit. Linsen med navnet ”Manson” gir deg i stedet en hvit bakgrunn med en svart ring rundt. Velg selv om du vil være oppstått fra graven eller en hylende dødsrocker med morderisk blikk.

BEINRANGEL MED ISBLIKK

gule linser

Slipp skjelettet ut av skapet og match med et par gule linser.  Vi lover at du får det dødsmorsomt. Zombielinsene fås i en skummel grønn, rød eller gul farge.

SKREKKINNGYTENDE GJENGANGER

flerfargede halloween linser

Noen linser er kanskje litt galnere enn sitt eget beste og kan kanskje være vanskelige å kombinere med noe kostyme. Men en ting er sikkert: de får deg til å skille deg ut. Hva med en herlig tusenfryd, en frekk smiley, spindelvev eller selveste Darth Mauls øyne? Sannsynligvis ikke noe for tinderdaten, men garantert suksess på Halloween.

Husk! Alle disse linsene leveres uten styrke og passer for både lyse og mørke øyne. Din naturlige øyefarge kan imidlertid påvirke resultatet. Noen av linsene kan gi deg litt dårligere sikt. Du kan bruke linsene i opptil en måned. For maksimal holdbarhet, hygiene og komfort bør du bruke øyedråper og linsevæske.

Alle halloween linser

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine