hjelpeprogram «Buy One, Give One

Gjør liv bedre gjennom å forbedre synet

Vi vil forbedre verden, vil du hjelpe til? Les om vårt globale hjelpeprogram «Buy One, Give One» som underletter livssituasjonen for millioner av utsatte mennesker over hele verden.

Synet er en av våre viktigste sanser som blant annet gjør det mulig å lese, lære, jobbe og nyte av livet. For en person med nedsatt syn innebærer synsbesvær ofte store hindringer i hverdagen. Derfor er vi stolte over å kunne presentere vårt globale hjelpeprogram «Buy One, Give One».

person med nedsatt syn

Vårt mål er å forbedre liv gjennom å forbedre menneskers syn. Gjennom et samarbeid med vår eier, den globale aktøren Essilor, kan vi gjennomføre hjelpeprogrammet over hele verden.

VISSTE DU AT?

Tross at det anses å være en menneskerettighet, mangler en tredjedel av verdens befolkning et fullgodt syn eller tilgang til nødvendige hjelpemidler.

En mann med briller

Det er derfor vi på LensWay sammen med vår eier Essilor (gjennom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbeider for å forbedre synet til millioner av mennesker. Gjennom dette initiativet kan vi gjøre en forskjell. For hvert par briller du kjøper fra LensWay, gir vi et par til trengende.

EN FREMGANGSRIK HJELPEINNSATS

Essilor Vision Foundation ble opprettet for å utrede dårlig syn og alle de negative konsekvensene som en synsnedsetting kan medføre. Frem til i dag har Essilor Vision Foundation forbedret livssituasjonen for millioner av mennesker.

synsundersøkelse

Blant annet gjennom å tilby mulighet for synsundersøkelser og bistå ulike hjelpeorganisasjoner som har som formål å forbedre synet hos mennesker i de mest utsatte delene av verden.

Bare i løpet av 2017 ble det undersøkt over 1,5 millioner mennesker, hvor mer enn 400 000 trengende fikk et par nye briller. Tross denne omfattende innsatsen finnes det fortsatt utrolig mye å gjøre.


Gjennom å kjøpe dine briller hos oss bidrar du til å underlette livet for millioner av mennesker som er i behov av vår hjelp. Takk for du gir disse personene en lysere fremtid.

Til alle briller >

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

 Tilbake til magazine
Kategorier