Fordeler med endagslinser

I dag finnes det flere ulike typer linser og det kan være vanskelig å orientere seg. Her presenterer vi fordelene med endagslinser, og forklarer hvorfor de er et naturlig valg for deg som er ute etter et praktisk alternativ.

Endagslinser eller dagslinser som de også kalles, er linsen for deg som ikke vil legge mye tid og krefter på selve håndteringen. Med endagslinser unngår du rengjøring og vedlikehold, du kaster helt enkelt linsen når du er ferdig med den.

DET ENKLE LINSEALTERNATIVET

Endagslinser er det enkleste og mest praktiske linsealternativet. Du bruker dem i en dag, bytter og tar på deg et nytt par neste dag. En annen fordel med endagslinser er redusert sannsynlighet for øyeirritasjon siden linsene byttes daglig.

Du bruker dem i en dag og

tar på deget nytt par neste dag.

Endagslinser er også det naturlige valget for deg som bruker linser mer sporadisk, for eksempel i variasjon med briller. Det samme gjelder for folk som er i mye aktivitet, på reisefot eller i lysløypen. Også for allergikere som må bytte linser ofte er dagslinser et naturlig valg.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine