Enkelt med
døgnet-rundt-linser

Å velge linsetype kan være vanskelig siden alternativene er mange. Døgnet-rundt-linser passer deg som har vanskeligheter med endags- eller månedslinser på grunn av ekstra tørre øyne.

Døgnet-rundt-linser kan brukes i opp til 30 dager, døgnet rundt. Det er altså ikke nødvendig å ta av linsene før du går til sengs. Denne linsetypen passer deg som er ute etter minst mulig anstrengelse og vedlikehold.

BRA FOR DEG MED TØRRE ØYNE

Døgnet-rundt-linser har en unik evne til å slippe gjennom oksygen, og trenger ikke like mye væske som andre linsetyper. Disse linsene kan derfor være et bra alternativ for deg som har vanskeligheter med å bruke endagslinser eller vanlige månedslinser på grunn av ekstra tørre øyne.

Dette krever imidlertid at døgnet-rundt-linsen brukes som en vanlig månedslinse, dvs. du tar dem ut hver kveld for
rengjøring, og setter dem på deg igjen hver morgen.

PASSER BEST FOR ERFARNE LINSEBRUKERE

Noe å ha i tankene er at døgnet-rundt-linser egner seg best for personer som har brukt linser over lengre tid. Det kreves at man i samråd med optiker prøver ut linsetypen nøye før man med sikkerhet kan si at den er et passende alternativ.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine