århundrets mest slimete slim

Beste oppskriften for slimete slim

Maser barna om at du vil lage eget slim? Ikke noe problem – vi har den ultimate oppskriften for deg som vil lage århundrets mest slimete slim.

Vi vet hvordan det er. Arbeidsdagen er over, barna krever oppmerksomheten og du vil ikke noe annet enn å ha litt kvalitetstid i sofaen. Heldigvis for deg har vi en veldig bra måte å holde barna sysselsatte å engasjerte på. Slim er stort blant barna akkurat nå, og du trenger ikke å gå å kjøpe alt for dyre produkter når du kan lage alt du trenger selv! Her er alt du trenger.

Ingredienser slime

  • Giftfritt lim med PVA (hobbylim/skolelim)
  • Barberskum
  • Linsevæsker (som inneholder borsyre)
  • Hudlotion (valgfritt)
  • Karamellfarge (valgfritt)
  • En håndfull kjærlighet (obligatorisk).

Ingredienser slime

Slik gjør du

1. Bland like deler lim og barberskum i en bolle. Jo mer du har i, desto større blanding får du. Rør alt sammen ordentlig.

2. Tilsett litt hudlotion og fortsett å Du kan prøve deg frem for best konsistens, men du man starte med 1 teskje lotion til 4 matskjeer lim/barberskum.

3. Drypp i litt linsevæske i blandingen under omrø Når slimet begynner å tråde seg er du nesten klar. Forsett å dryppe linsevæske i blandingen til slimet slipper fra bollen.

4. Om du ønsker en spesiell farge på slimet kan du røre inn litt karamellfarge.

5. Tilsett den obligatoriske håndfullen med kjæ

6. Still bollen i kjøleskapet i noen timer for å få en helt perfekt konsistens.

Greit å huske på

Viktig! For å lykkes hele veien er det avgjørende at du velger riktig type av linsevæske at du velger rett type linsevæske til ditt slim. Linsevæske med borsyre gjør nemlig at ditt slim får riktig form, noe som er en avgjørende detalj for sluttresultatet. Vi anbefaler at du bruker for eksempel ReNu Multi-Purpose eller Opti-Free Express.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine