Se nyheterne – trendige flat lenses

Har du vanskeligheter med å finne de riktige solbrillene i år? Da vil vi gjerne tipse om Le Specs moderne nyheter. Her finner du alt fra trendige flat lenses til gjennomsiktige innfatninger og rosèfargede glass.

Ingen høyer lenger på øyenbrynet over sommerens innledning med lave temperaturer og sparsomme solglimter. Før du vet ordet av det skinner solen for fullt og du står uten solbriller.

For deg som vil unngå å bli blendet i solstolen og samtidig høye motegraden med ca. 400 posent, kan vi tipse om sesongens nyheter. Sommerens hotteste design kommer fra Le Specs, som nesten alltid lykkes med å utfordre dagens formspråk og motarbeide kjedelige normer gjennom sin progressive design. Se selv her.

The Prince Gold Blush – for den som er trendy


Med Le Specs hotteste modell The Prince Gold Blush får du en look som gjør at du sticker ut I mengden. Ta høyde for minst en håndfull misunnelige blikk når du er ute og går blant personer som har vanlige solbriller med buet glass. De er helt flate i glasset, såkalt flat lenses, og gir refleksjoner du ikke trodde var muilig.

Master Tamers – For maksimal minimalisme

Foretrekker du noe stilrent uten å være oppsiktsvekkende? Da kan du slutte å lete her og nå. Den nye utgaven av Le Specs Master Tamers Matte Black kommer i sort med en matt finish og med gråe glass. Modellen passer like bra til dress som shorts og er spådd til å bli en favoritt blant alle som elsker minimalistisk mote.

Zephyr Brushed Gold – For rosè hele sommeren

Denne sommeren kommer vi ikke til å slutte og mase om hvor kult det er med runde solbriller. Det visste også Le Specs for lenge siden. Deres runde modell Zephyr Brushed Gold kommer med lekre rosèfargede glass og innfatning i gull. What`s not to like?

Le Debutante Sand Gold – for feminin finesse

Det er noe spesielt med Le Specs gjennomsiktige modell Le Debutante Sand Gold. Med disse solbrillene spiller det ingen rolle hvilken hudtone eller hårfarge du har ettersom at denne innfatningen passer de fleste stiler. Den feminine designen med de myke cat eye-formene framhever og forsterker din kvinnlige side.


Om du vil ha personlig hjelp for bestilling, stiltips, pris eller leveransetider – kontakt vår kundeservice på telefon 800 84 600.

Martin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Tilbake til magazine