PRISGUNSTIGE LINSER fra Everclear

Bytt til prisgunstige linser!

Det er vanlig at man fortsetter å bruke de samme linsene optikeren foreslo under synsundersøkelsen. Men det finnes mange bra og rimeligere alternativer man kan skifte til.

Vår egen linse everclear har et par forskjellige familiemedlemmer som er fine å skifte til, avhengig av hvilke linser du bruker i dag. Her lister vi opp hvilken everclear-linse du kan bruke som alternativ. Sjekk tabellen under for hvilken type linse du har.

tabell over forskjellige typer Everclear-linser

For månedslinser i hydrogel anbefaler vi å bytte til everclear UV, og for månedslinser i silikonhydrogel anbefaler vi everclear AIR. Hvis du vurderer å prøve endagslinser, anbefaler vi også everclear ADM (hvis du har månedslinser i hydrogel) og everclear ELITE (hvis du har månedslinser i silikonhydrogel).

For endagslinser i hydrogel anbefaler vi å bytte til everclear ADM og for endagslinser i silikonhydrogel anbefaler vi everclear ELITE. For veckolinser anbefaler vi å bytte till everclear PLUS.

everclear UV & everclear AIR

everclear ADM & everclear ELITE

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine