Årets solbriller 2016 – se hele listen

Det nærmer seg Oscar 2016, et stykke tv-historie som hvert år følges med argusøyne av en hel verden. Gallakjoler og smoking hører med men vi lar oss mest imponere av Hollywood-kjendisenes “hverdagstilbehør”- solbrillene. Av den grunn oppretter vi nå vår egen pris; LensWay Sunny Awards.

Det er spennende å konkurrere om gullstatuetter og posere foran fans og fotografer på rød løper, men ingenting varer evig. For dere som vil oppnå en Hollywood-look som varer tipser vi om det vakreste tilbehøret i 2016; solbrillene. Les mer om vinnerne av årets LensWay Sunny Awards.

Årets Brille:

RAY-BAN CLUBMASTER WOOD

Pris: 1995 kr
Bestill her

Begrunnelse: «Tilbake til naturen» sa en gang en kjent filosof, og det er nettopp det Ray-Ban har lykkes med. Organiske materialvalg får selv inbitte modernister til å dyrke Moder Jords uovervinnelige krefter. Og ikke minst Ray-Bans! Vi lengter allerede etter neste nyhet fra Ray-Bans magiske verden.

Årets Kvinnelige Design:

LE SPECS HEY MACARENA

Pris: 495 kr
Bestill her

Begrunnelse: Når Le Specs toner ned det patenterte lekende designet sitt til fordel for mykere former og uimotståelige speilglass, blir resultatet fantastisk. Den transparente brillen Hey Macarena får juryen til å gispe. En ny skjønnhetsdronning er født!

Årets Mannlige Design:

TOMMY HILFIGER


Pris: 837 kr
Bestill her

Begrunnelse: Med sin trofaste amerikanske design, som oser mer USA enn selveste Bruce Springsteen, er det vanskelig å komme forbi Tommy Hilfigers fantastiske solbriller. Merk deg særlig de denimfargede stengene – som forøvrig får hele Sunny Awards-juryen til å gå ut i spagat.

Årets Sport Design:

OAKLEY RADAR RV PITCH


Bestill her

Begrunnelse: Med en imponerende naturlighet skaper Oakley banebrytende design gang på gang. Vinneren av sportkategorien er derfor Oakley Radar som soper konkurrentene av banen, og overbeviser uansett om du velger triathlon, fjellklatring eller friidrett.

Årets Brille Speilglass:

GUESS

Pris: 795 kr
Bestill her

Begrunnelse: På forhånd ville ikke mange gjettet vinneren av speilglasskategorien. For oss i juryen er valget soleklart; Guess runde innfatning med speilglass i rødt er et fargesterkt alternativ som får en til å reflektere.

Årets Nykommer:

SUPERDRY ROCKSTAR


Pris: 495 kr
Bestill her

Begrunnelse: Med en lekende design som er innom både disco, glamour og dagens vitale ungdomskultur, lykkes Superdry med sine glitrende solbriller å skape rock’n’roll. Vil du være stjernen som lyser sterkest er det kun en brille som gjelder; Superdry Rockstar!

Årets Klassiker:

RAY-BAN AVIATOR

Pris: 1495 kr
Bestill her

Begrunnelse: Med sin udødelige design og høye komfortfølelse skiller Ray-Ban Aviator seg seg ut blant konkurrentene. Uansett om du velger guld- eller sølvinnfatning vil du vinne respekt fra omgivelsenene. At brillene også finnes med polarisert glass avgjorde definitivt saken, med fordel Ray-Ban.

For deg som vil se flere spennende merker, modeller og farger, klikk her.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine