Fremtidens linser fra ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe

ALLE HAR FORTJENT EN GOD ACUVUE®-LINSE

Hvor lenge har du brukt samme type linser? Dersom du ikke er fornøyd med linsene du bruker så er det på høy tid å bytte. Fremtidens linser fra ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ er allerede til salgs, og tilbyr høy prestasjon når det kommer til både komfort og synskvalitet.

Visste du at hele 6 av 10 linsebrukere opplever redusert komfort eller synskavlitet i løpet av dagen? Mange ganger helt unødig, synes Johnson & Johnson, som står bak undersøkelsen. Og det er vanskelig å si seg uenig.

Tørre øyne et vanlig besvær

Et flertall av studier rundt bruk av linser bekrefter at tørrhet og dårlig komfort er den største årsaken til at mange linsebrukere slutter å bruke kontaktlinser. Dette ble startskuddet for en nyutviklet endagslinse som ble døpt til ACUVUE OASYS®1-Day med HydraLuxe™.

Et flertall av studier rundt bruk av linser bekrefter at tørrhet og dårlig komfort er den største årsaken til at mange linsebrukere slutter å bruke kontaktlinser. Dette ble startskuddet for en nyutviklet endagslinse som ble døpt til ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™.

ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe linser

Nøkkelen til at ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™ har så gode resultater er at den bidrar til å gi en stabil tårefilm som sørger for at øynene føles bra også i tørre omgivelser og foran digitale skjermer.

 

Enkelt å oppgradere til nye linser

Dessverre bruker alt for mange linsebrukere linser som de ikke er helt fornøyde med. I stedet for å oppgradere til en mer moderne kontaktlinse, fortsetter de å lide i det skjulte. Heldigvis finnes det både rask hjelp og nyutviklede kontaktlinser med bedre prestasjon.

endagslinser med god komfort

For deg som foretrekker endagslinser med god komfort og høy ytelse, finnes ACUVUE® OASYS 1-Day med HydraLuxe™, som er enkle å bestille på nettet for levering rett hjem.

Og du, husk at du alltid kan ringe eller chatte med vår personlige kundeservice dersom du har spørsmål eller andre funderinger. Du når oss på telefon 23 96 48 48.

Slik oppgraderer du til nye linser

Det er enkelt å oppgradere sine linser. For å være på den sikre siden anbefaler vi alltid våre kunder å besøke en optiker i forbindelse med et bytte. Ta med en linseforpakning med dine nåværende linser og forklar for optikeren hvordan du bruker de, og hvorfor du ikke er fornøyd. Fortell også hvilken ny linsemodell du ønsker å oppgradere til. Dersom optikeren ikke har noen innvendinger er det bare å bestille på nettet. Naturligvis velger du LensWay dersom du både vil ha lav pris og raske leveranser.


TO VELDIG BRA ENDAGSLINSER

kenneth

kenneth

 Tilbake til magazine