5 nye briller til skolestart

5 KULE BRILLER TIL SKOLESTART

Tenker du på å skaffe nye briller til skolestart? Klassisk, tøft eller sporty – det kommer helt an på hvem du vil være. Her er fem forskjellige briller som får toppkarakter av oss.

Et nytt skoleår innebærer ofte nye kunnskaper, nye venner og iblant også nye utfordringer. Bli godt forberedt med et par nye briller som får toppkarakter av en enstemmig redaksjon. Velg stil etter den du er, eller den du vil være.

1.   INTELLEKTUELL OG KLASSISK
et par stilrene briller

Er du den smarte i klassen, eller kanskje bare en person som foretrekker tidløse klassikere? Da skal du satse på en rektangulær innfatning. Det eneste du trenger å tenke på, er hvilken størrelse som passer til ditt ansikt, og så velger du en klassisk farge som beige, brun eller svart.

Det finnes ikke noe som oser intellekt i like stor grad som et par stilrene briller. Klassisk er aldri feil, og det passer til både konsert og pugging på biblioteket!

2.    PREPPY

preppy look briller

Hvis du foretrekker en preppy look i klassisk skoleuniformstil, kan et par markerte briller gjøre det lille ekstra. For hva er vel mer preppy enn et par fine briller som passer til tweedjakke og loafers?

Hele skolen kommer til å se hvor stilsikker du er. Her er bare ett av alternativene våre som kan gi stilen din en moderne vri.

Vårt valg: Ray-Ban

3.    SPORTY

sporty briller

Er du den sporty i gjengen? Med flere aktiviteter på planen, både på skolen og utenfor, er det viktig for deg at brillene dine passer til livsstilen din. Velg en innfatning laget av lett materiale som du kan bruke mens du løper. Og husk at de skal sitte godt bak ørene, slik at de ikke glipper mens du trener.

Vårt valg: Oakley

4.    NERDEN

briller som passer til nerden

Det er ikke nerdete å begrave seg i sine interesser. Det er kult. Det sies at hvis man øver på noe i 10 000 timer, blir man proff. Så nerdene er nærmere en nobelpris eller den neste store oppfinnelsen enn noen andre.

Ikke skjul hvem du er, men vis det frem med briller som matcher personligheten din. Disse brillene oser av intellekt samtidig som de har en moderne vri som viser at du er spesiell.

Vårt valg: Persol

5.    REBELLEN

Fargesterke briller

Fargesterke briller er det perfekte tilbehøret når man vil skille seg litt ut fra de andre på skolen. Er du modig og ikke som alle andre? Prøv en kul grønnfarge, girl power-rosa eller hvorfor ikke en fin blåfarge som denne, og skap skolens nye trend.

Vårt valg:  Persol

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine