5 hete solbriller
fra Norr

Har du problemer med å bestemme deg for hvilke solbriller du skal kjøpe? Få hjelp av våre eksperter, som lister opp sine fem favorittbriller fra det nye, trendy merket Norr.

Å navigere i solbrillejungelen kan være et slit, og selv om du kanskje ikke trenger å utstyre deg med machete for å komme frem, er det ikke alltid helt enkelt å finne riktig solbrille. For å gjøre livet litt enklere for deg har våre eksperter i LensWay funnet frem fem brennhete favorittbriller fra vårt nye varemerke Norr.

Uansett om du gjerne vil henge med på trendene eller om du føler deg sugen på en klassiker, så kan du ta det rolig – det finnes briller for alle smaker.

RUNDE TRENDSETTERE

En av de mest trendy brillene fra Norrs kolleksjon er Oskar. Den runde moten er virkelig in akkurat nå, og der er Oskar et utmerket valg for den som vil henge med på trendene. Den nøkkelhullsformede nesebroen er en detalj som tilfører noe helt ekstra.

GLAMOUR OG STJERNEGLANS

Er du ute etter et par glamorøse og sofistikerte briller? Da er Silke helt klart et godt valg. De følger nemlig den klassiske glamour-trenden som er in nå, og det er ikke for ingenting at vi drømmer oss til det vakre og stjernespekkede Hollywood når vi ser disse brillene.

KLASSIKERNE

Rent stilmessig minner Viktor om den klassiske Wayfarer-modellen som aldri ser ut til å gå av moten. Den øker heller i popularitet. De passer like godt på stranden som på festen og er et selvsagt valg for den som vil følge den klassiske stilen og samtidig henge med på trendene.

ESSENSEN AV TIDLØS DESIGN

Her er neste klassiker: Elliot. Med sine ikoniske tåreformede glass er Elliot en klassisk pilotbrille. Pilotbrillene er for mange selve symbolet på tidløs design og er stadig blant de mest populære brillene. Elliot er intet unntak.

BRILLER FOR DEN SPORTY

Er du aktiv og alltid på farten? Går det fort i svingene? Da er Malte et perfekt valg for deg. Den er en litt mer sporty versjon av den klassiske pilotbrillen, og de justerbare neseputene gjør at solbrillene alltid sitter perfekt.

nicoletta

nicoletta

Med en stor samling solbriller og kjærlighet til all thing sparkly, må fingrene holdes i styr for ikke å utøke den ytterligere, selv om fristelsen er enormt stor.

  Tilbake til magazine