4 Grunner til å kjøpe linser online

Å kjøpe linser på nettet er i dag trygt og enkelt; spesielt om du velger å gjøre det på lensway.no. Vi gir deg her 4 grunner til hvorfor det er best å kjøpe linser online.

Fordelene med å kjøpe linser online fra LensWay er mange. Her lister vi opp 4 ting du får på kjøpet.

1. En behagelig kjøpsopplevelse

Å kjøpe linser på nettet er frem for alt behagelig. Du slipper å ta bussen, eller å sette deg i bilen og kjøre ned til en optiker i byen for å handle. I stedet kan du fra hjemmets ro bestille alt du trenger for å se godt.

2. Omfattende garantier

Du vil kjenne deg helt trygg og sikker når du handler på nettet. Vi har derfor garantier som gjør at du bare kan slappe helt av. Du får både prisgaranti og 2 års produktgaranti på alt du kjøper. Kjøper du optiske briller får du dessuten en fornøydhetsgaranti på kjøpet, noe som gjør at du får pengene tilbake dersom du sikke skulle være helt fornøyd. Kort fortalt; blir noe som du ikke hadde tenkt, så fikser vi det raskt.

3. Raske leveranser

Når du bestiller linser regner du med å kunne få de raskt. Vi sender 95% av alle bestillinger på linser innen 24 timer. Du kan stole på at vi kommer til å gjøre alt vi kan for å din bestilling hjem til deg så raskt som mulig.

4. Personlig kundeservice

Iblant kan spørsmål oppstå og du trenger raske svar. Du skal da vite at vår fantastiske kundeservice er der for deg. I alle land vi opererer i får vi fantastiske tilbakemeldinger, og vi har år etter år vunnet konkurranser i kundeservice. Vår kundeservice kan hjelpe deg med alle spørsmål du måtte ha. Bare ring så får du se!

www.lensway.no/kontaktlinser >>

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Tilbake til magazine