trendy briller

3 sikre trendklassikere for 2018

Det sies at alle gode tinge er tre, og det gjelder til og med briller. Sjekk ut tre udødelige modeller fra merkene Ray-Ban og The Collection som virkelig imponerer.

Det er vanskelig å vite hva som egentlig er det utløsende faktoren for et kjøp. Men når det kommer til briller tror vi at vi sitter på noen av svarene. Design, merke, passform og trender er noen av de viktigste faktorene som får våre kunder til å trykke på kjøp-knappen. Men det finnes naturligvis flere…

Derfor synes vi det hadde vært morsomt om DU får kikke på tre av våre mest populære og bestselgende briller for å velge din favoritt. Hvem vet? Du får kanskje lyst til å oppdatere din egen look?

Her er våre bestselgere

sorte briller fra merket Ray-ban

Ray-Ban RB7047-5196

Modellen RB7047-5196 fra Ray-Ban nå blitt en av våre mest populære innfatninger, og det lett å forstå hvorfor.

Den klassiske Wayfarer-stilen passer de fleste ansiktsformer og er tidløs i sitt design, noe som har ledet til at brillen raskt har blitt et forbilde for mange andre brilleprodusenter.

Det matte og svarte fargen gjør dessuten at brillen er veldig enkelt å matche til de fleste hudtoner, stiler og outfits. Den er et selvsagt valg for det som har en forkjærlighet for klassisk design. Det er jo ikke uten grunn at det heter «Nothing beats the original»!

Wayfarer-modell med litt rundere former

The Collection – Home

Som du har lest har flere produsenter blitt inspirert av Ray-Bans udødelige design. Modellen Home fra The Collection er et uvanlig vellykket eksempel. Denne tar visse designelementer fra originalen, men legger samtidig til nye. Denne modellen har på kort tid blitt en seriøs utfordrer til den originale Wayfareren, noe som få har klart å lykkes med.

Ved et nærmere øyekast ser vi en smidig Wayfarer-modell med litt rundere former. Det som først og fremst skiller Home fra originalen er brillens overdel som har fått mykere linjer. Til og med nesebroen er litt annerledes med et mer prominent uttrykk. Kortfattet er brillen Home et alternativ som har fått våre kunder å finne hjem. Dere vet, bort bra men hjemme best.

Ray-ban aviator briller

Ray-Ban Aviator

Se på et par Ray-Ban Aviator RB6489-2500 og forsøk stå imot kjøpsimpulsen. Umulig, ikke sant? Designet på disse brillene har både en tidløs og trendy på samme tid. De dråpeformede glassene gir brillen en aldeles unik look som gjør de nærmest uimotståelige!

Mellom glassene finner vi den doble nesebroen som fremhever frontens utrolig høye følelse av kvalitet. Disse Aviator brillene i gull har et par fleksible stangtipper. Dette gjør at de har en komfort som er vanskelige å slå, uavhengig om du ar en smal eller en litt kraftigere nese. Vi gjetter at du, akkurat som halve Hollywood, allerede har par liggende et par i hjemmet eller håndvesken. Ikke? I så fall vet du hvor du kan bestille dine egne Aviators.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

LensWays självutnämnda modeexpert och trendspanare #1. Anser att "stil är ett sätt att säga vem man är utan att behöva yttra ett ord" som designern Rachel Zoe sade.

  Tilbake til magazine