3 HØSTNYHETER FRA RAY-BAN

Når du skaffer et par nye briller fra Ray-Ban, vet du at de holder lenge – både i kvalitet og stil. Ray-Bans tidløse design er like klassisk som den er retro, og den fungerer til alle anledninger. En ekte trendsetter som aldri blir kjedelig.

Med sine ikoniske modeller har Ray-Ban blitt en favoritt for mange brillebrukere. Fra presidenter til filmstjerner, artister og modeller – Ray-Bans briller har blitt brukt i generasjoner av kulturikoner. Derfor er det alltid litt ekstra spennende når Ray-Ban kommer ut med nye modeller. Vi har fått muligheten til å vise noen av dem. Her tipser vi om tre høstnyheter fra favoritten

ELEGANT UNISEX

Disse stilrene brillene er fra Ray-Bans nyeste kolleksjon, som er utformet i kjønnsnøytral design. Den tynne innfatningen i metall gir en minimalistisk stil som fungerer i alle situasjoner. En elegant modell med en trendy avrundet innfatning – perfekt for deg som er ute etter enkel design.

MODERNE RETRO

En klassisk innfatning som både er retro og moderne. Den moderniserte varianten New Wayfarer går nemlig aldri av moten. En smakfull innfatning for en nostalgiker med stil. Hvis du liker retro, men vil ha en innfatning som alltid er aktuell, er dette brillene for deg.

STILREN PILOT

Med disse stilrene pilotbrillene kan du enkelt gjøre looken din tøffere. Svart innfatning i tynt metall gir en følelse av trendy minimalisme. Passer for deg som liker en enkel innfatning med egenart.


Hvis du vil ha flere tips om andre briller fra Ray-Ban eller har spørsmål om synsundersøkelse, brilleseddel eller hvordan man bestiller – ta kontakt med vår dyktige kundeservice på telefon +46 (0)20 – 23 20 20.

dennis

dennis

En nysgjerrig redaktør som like å holde seg oppdatert på det siste innen briller, linser og øyehelse. Mitt motto er å leve for hvert øyeblikk. Det gjør jeg med et par Ray-Ban på nesen og et skarpt syn som ikke overser detaljer.

  Tilbake til magazine