Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Focus Dailies Progressives

  Alcon

  Utgått produkt!

  Spesifikasjon

  Produsent
  Alcon
  Linsetype
  Progressive endagslinser
  Styrkeomfang
  -6,00 til +5,00
  Basiskurve
  8,6
  Diameter
  13,8
  Bæretid
  1 dag
  Materiale
  Nelfilicon A
  Væskeinnhold
  69%

  Mer om produktene

  I løpet av 2016 kommer Focus Dailies Progressives til å gå ut av produksjon. Finnes ikke din styrke tilgjengelig anbefaler vi Dailies AquaComfort Plus Multifocal i stedet men det krever en nytilpasning hos en optiker.

  Focus Dailies Progressives er progressive endagslinser. Progressive linser hjelper til med å fokusere på ulike avstander ved at linsens styrke skifter gradvis. Focus Dailies Progressives er progressive versjoner av våre mest populære endagslinser. De har ekstra tynne kanter og er laget av et ikke-ionisk materiale som motvirker proteinbelegg på linsene.

  Endagslinser kan brukes i én dag og skal kastes hver gang etter bruk. Følg alltid anvisningene til din optiker før bruk og håndtering.

  Hvor finner jeg mine linsestyrker?

  Focus Dailies Progressives

  Du finner linseverdiene dine enklest gjennom å se på din linseseddel eller på dine gamle linsepakker. Bildet viser hvor du finner linseverdiene på en vanlig linsepakke. Skulle du fremdeles trenge hjelp med å finne dine styrker er du hjertelig velkommen til å kontakte vårkundeservice.

  Finn alle linser her

  chooseCity@dd_eyeexams

  Kategori