Velkommen til Lensway

Mine sider er en tjeneste som gjør det enklere å bestille linser og briller. Registrer deg gratis og ta del av fordelene allerede i dag!

  • Mine Sider erstatter vår tidligere RefillExpress
  • Registrer deg med samme e-post adresse som har blitt brukt ved tidligere bestilllinger for å kunne se din ordrehistorikk

Fyll inn e-post adresse

E-postadressene samsvarer ikke

Passordet må inneholde minst 6 tegn

» Du må godkjenne brukervillkårene

  • Spar alle dine resepter
  • Få prioritet på tilbud
  • Se din ordrehistorikk
  • Spare dine favoritter
  • Endre på dine opplysninger
  • Gjenta tidligere bestillinger

Linser

  • Produkttype Toriske linser 

Et trygt kjøp! Hos oss får du alltid...

Linser

På LensWay finner du de mest populære og mest avanserte kontaktlinsene fra aller markedsledende produsenter. Kontaktlinser er et behagelig alternativ til briller, med linser kan du korrigere din synsfeil og samtidig nyte et mer aktivt liv.

Kontaktlinser er det naturlige valget for deg som trenger synskorrigering og vil leve et aktivt liv. Linser gir deg et ubegrenset synsfelt til forskjell fra briller, noe som gir deg store fordeler når du for eksempel holder med sport eller kjører bil. Med kontaktlinser får du en helt annen rørelsesfrihet sammenlignet med briller, og du behøver ikke å være for at de går i stykker ved fysiske aktiviteter, eller dugger slik som briller kan.

På LensWay finner du alle typer kontaktlinser som endagslinser, ukelinser, månedslinser, døgnetrundt linser, toriske linser, progressive linser og fargelinser.  I dag finnes det i prinsipp kontaktlinser for alle behov og synsfeil. I vårt sortiment finner du også rengjøringsprodukter som linsevæske og komfortdråper, som øker komforten ved linsebruk.

Kontaktlinser for alle

Kontaktlinsen har en lang historie og ble oppfunnet av Leonardo Da Vinci, men det var bare en skisse og det skulle ta ytterligere 300 år før den første kontaktlinsen faktisk ble produsert. Sett med dagens øyne var den første kontaktlinsen som ble lansert på slutten av 1900-tallet av en veldig primitiv konstruksjon, en enkel glassbit som ikke hadde mye til felles med dagens mye kontaktlinser.

De siste tiårene har vi sett en fantastisk utvikling av kontaktlinser.  Komfort og kvalitet er i dag på et helt annet nivå enn tidligere. Tilpasning av linser har også utviklet seg betydelig og til det bedre.

Den store majoriteten av oss kan bruke kontaktlinser uten bekymring, uansett om du er nærsynt, langsynt eller har skjeve hornhinner.

   
Hjelp