Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

Justin RB4165-601/8G 54

Ray-Ban

Ray-Ban
"Coole briller fra Kings of Cool. Coolt, helt enkelt."
Ray-Ban
 • Justin RB4165-601/8G 54 thumbnail
 • Justin RB4165-601/8G 54 thumbnail
 • Justin RB4165-601/8G 54 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1180 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
137 mm
Linsebredde:
54 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
16 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Rubber Black
Farge på glass:
Poly Grey Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

RB4165 Justin er den siste i rekken av trendy og stilrene solbriller fra legendariske Ray-Ban.

RB4165 Justin fra den stilskapende brilleprodusenten Ray-Ban er en solbrille som har et stort potensiale til å bli en av fremtidens klassikere, ai samme klasse som de ikoniske Aviator og Wayfarer.RB6145 Justin er inspirert av den evig unge modellen Ray-Ban Wayfarer, men med sin rektangulære form har RB4165 Justin en helt egen identitet som føles veldig ny og moderne.

Kombinasjonen av nyskapende material og klassiske former gjør RB4165 Justin til en storfavoritt blant sommerens heteste solbriller. Pålitelige Ray-Ban vet hvordan man skal lage solbriller som kombinerer design og funksjon, RB4165 Justin er nemlig like mye en triumf håndverksmessig som en designmessig vinner.

RB4165 Justin har en matt gummifinish som forsterker den elegante følelsen som pryder denne solbrillen, det er dessuten et veldig motstandskraftig material. Stengene er utformet slik at du får en optimal passform.  Solbrillen RB4165 Justin er derfor en like behagelige som de er fine.  Du finner Ray-Bans logo på utsiden av stengene.

RB4165 Justiner også utrustet med UV-glass som beskytter øynene dine mot solens farlige strålinger. De noe tåreformede glassene er dessuten lekkert mørktonede. Pass på å kjøpe dine RB4165 Justin her på LensWay og få bransjens beste service på kjøpet.

Denne utgaven av RB4165 Justin kommer i en klassisk, svartmattet farge med gråtonede glass.

Ray-Ban er varemerket som står bak flere av historiens mest berømte solbriller. Et blikk på deres solbriller holder for å forstå hvorfor Ray-bans omtales som «the king of coll». Ikoniske solbriller som Ray-Ban Aviator og Ray-Ban Wayfarer er selve definisjonen på vakker, tidløs design. Dette er ikke bare solbriller, men en hel livsstil. Ray-Ban ble tidlig det naturlige valget for rockestjerner og filmstjerner. Legendariske artister som Bob Dylan og Marilyn Monroe ble ofte sett i solbriller fra Ray-Ban. Vi på LensWay er veldige stolte over å kunne tilby solbriller fra Ray-ban til gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.