Gå til kassen
Marshall
  • Joey-300200-201 thumbnail
  • Joey-300200-201 thumbnail
  • Joey-300200-201 thumbnail

Joey-300200-201

Marshall

995 kr Rek. pris:1495 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
48 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
Stanglengde:
142 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gold
Farge på glass:
Dark Smoke Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Marshall Joey er et par runde solbriller fra det ikoniske rockemerket Marshall. Runde solbriller er en klassiker, og med den rocka elegansen er Marshall Joey intet unntak. Merket er inngravert på utsiden av stengene og neseputene har selvsagt Marshalls signaturdesign. Den doble nesebroen tilfører en ekstra dimensjon som får deg til å skille deg ut i mengden.

Denne utgaven av Marshall Joey kommer i en gullfarget utførelse med svarte stangtupper og mørkt, røykgrått glass. Glassene beskytter selvsagt også mot solens farlige UV-stråling.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.