Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

Grand Prix-2-T5C08

Carrera

Carrera
vertual mirror big image frame mask
Carrera
 • Grand Prix-2-T5C08 thumbnail
 • Grand Prix-2-T5C08 thumbnail
 • Grand Prix-2-T5C08 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1310 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
64 mm
Linsehøyde:
49 mm
Nesebro:
Stanglengde:
13
Materiale:
Plast
Farge
Black Blue
Farge på glass:
Gradient Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Carrera, et av verdens mest populære solbrillemerker, ble grunnlagt i Østerrike på 50-tallet. Brillenes design er inspirert av Carrera Panamericana, et langdistansebilløp i Mexico. Carrera har under store deler av sin eksistens hatt et sportsfokus og det ser vi fortsatt i dagens nyere modeller.

Glassene i Grand Prix 2-T5C08 er produsert basert på kunnskapen Carrera har om blant annet skisport og racing, og brillene er særlig velegnet ved dårlig sikt på grunn av værforhold.

Denne utgaven av Grand Prix 2-T5C08 kommer i svart og blått, og har Carreras logo på utsiden av brillestengene.

Carrera produserer solbriller som kombinerer innovativ og eventyrlig design med kvalitet av høyeste klasse. Gjennom et løpende samarbeid med verdens fremste idrettsutøvere og forskere, har Carrera med sine solbriller alltid vært i forkant av utviklingen. Navnet Carrera har blitt synonymt med solbriller som er like teknisk avansert som de er elegante.

Carrera ble grunnlagt allerede i 1956 og fikk sitt navn fra racingkonkurransen Carrera Panamericana som holdes i Mexico. Helt siden starten har racingen vært en stor inspirasjonskilde for Carrera. Solbriller som har Carrera sin klassiske logo kjennetegnes derfor ofte av lekker design som fører tankene til raske sportsbiler.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.