Gå til kassen
  Gjør hverdagen enklere med linser

  Gjør hverdagen enklere med linser

  Det er viktig å fortsette å gjøre det man elsker, også i disse tider når vi må være mer hjemme. For mange av oss har våre hverdagsrutiner endret seg, og vi har funnet flere muligheter til å holde motivasjonen oppe, enten det er å koble av med en bra serie eller å satse mer på å aktivere kroppen. La dine linser gjøre hverdagen litt lettere. Her kommer noen tips fra oss.
  Linser for en digital hverdag

  Linser for en digital hverdag

  Når vi bruker mer tid foran våre digitale skjermer er det viktigere enn noensinne å beskytte våre øyne mot det blå lyset som de utstråler. Mange jobber lange dager foran dataen, for deretter å koble av med mobilen eller TVen på slutten av dagen. ACUVUE® OASYS 1-Day with HydraLuxe™ er utrustet med tåreliknende molekyler, inspirert av våre naturlige tårer, som hjelper deg med komfortabelt linsebruk fra morgen til kveld, også når du sitter foran en skjerm. Til ACUVUE® OASYS
  Hold fokus med linser

  Hold fokus med linser

  Yoga er en bra mosjonsform som vi dessuten kan gjøre hjemmefra, alene eller gjennom en gruppesamtale i videoformat. Linsebruk og yoga går hånd i hånd. Linsene hjelper deg med å holde fokus samtidig som du slipper å være urolig for at dine briller glir ned eller er i veien ved ulike øvelser.
  Bedre prestasjon med linser

  Bedre prestasjon med linser

  To andre måter å aktivere kroppen uten å komme i kontakt med andre er jogging og sykling. Også i disse sporter kan du med fordel bruke linser, for eksempel et større synsfelt sammenlignet med briller. Derfor er linser et trygt og populært alternativ når du er ute og løper eller sykler. De er også perfekte og kompatible med hjelmer. Men linser slipper du å tenke på at de dugger, noe som gjerne skjer på denne tiden av året.