Gå til kassen
   Gents - For den moderne gentlemen

   Gents - For den moderne gentlemen

   Vår hyllest til den moderne gentleman med stilsans og maskuline vibber. Elegant og sofistikert med sans for klassisk, utvalgt tilbehør. Som Gents, en helt ny og moderne kolleksjon av vintagebriller. Designet for menn med karakter og blikk for matchende innfatning. En tidløs kolleksjon med 12 sofistikerte modeller du kan matche for å finne ditt utrykk.
   Detaljene former stilen

   Detaljene former stilen

   Gents er designet med inspirasjon fra den klassiske gentleman, med en moderne og levende vri. Et nikk til herrer som har rendyrket denne stilen på film og i virkeligheten. Du møter en kolleksjon av klassiske former i en dristigere versjon: pilot, rektangulær, firkantet, clubmaster og runde. Stilige, veldimensjonerte briller som løfter både stil og ansiktstrekk. Innfatninger som vi har oppkalt etter ikoniske menn og karakterer, som på ulik måte har gjort inntrykk med sin stil og holdning.

   Velg alltid to innfatninger

   Velg alltid to innfatninger

   Lensway ønsker alltid å oppmuntre til å finne sin egen stil og styrke garderoben. Like ofte som du skifter klær, skal du kunne skifte stil på innfatningen. Gents har noe for enhver anledning, fra inspirert hverdag til oppdresset fest. Derfor får du alltid et ekstra par briller med på kjøpet, slik at du står fritt til å variere. Du velger dine to favorittinnfatninger fra valgfri kolleksjon. Når du har funnet din perfekte match blant Gents innfatninger – husk å velge et par til. I en annen stil eller kanskje i en komplementær nyanse? Gents kommer i et stort utvalg av farger, selv med stilige gradienter. Enkeltslipte glass er alltid inkludert i innfatningen.

   Produkter

   1 - 24 av 24 produkter