Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.
Velkommen tilbake !

  Oppdag fordelene med Mine Sider!

  • Lagre resept
  • Eksklusive tilbud
  • Ordrehistorikk
  • Favoritter
  • Andre opplysninger
  • Gjenta bestilling

  Aquify

  Komfortdråper - Hydrolens

  Aquify

  92 kr

  Spesifikasjon

  Produsent
  Hydrolens
  Linsetype
  Komfortdråper
  2 ml og 10 ml
  Nei
  Innhold
  Isotonisk vannløsning uten konserveringsmiddel Inneholder natriumklorid, natriumhyaluronat, natriumfosfat og natriumperborat stabilisert med fosfonsyre.
  8 uker

  Mer om produktene

  Aquify øyedråper fukter og frisker opp øynene. Aquify består av naturlige ingrendienser og inneholder ingen konserveringsmidler, og anbefales derfor for følsomme øyne. Aquify inneholder hyaluronsyre som etterligner naturlig tårevæske og fukter øynene uten å klistre.

  En åpen forpakning må brukes innen 8 uker. Deretter må all evt. resterende væske kastes. For å unngå at det kommer smuss i væsken bør man ikke røre flaskens munnstykke med fingre eller gjenstander.

  Kommenter og vurder Aquify

  Vurder (1-5) * 

  Vurder (1-5)

  Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

  Produktomtaler

  (0 vurdering)