Kampanj_Splash
Norr
  • Espen-235-2-17M thumbnail
  • Espen-235-2-17M thumbnail
  • Espen-235-2-17M thumbnail

Espen-235-2-17M

Norr

495 kr Rek. pris:495 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
61 mm
Linsehøyde:
40 mm
Nesebro:
16 mm
Stanglengde:
138 mm
Materiale:
Plast
Farge
Rubber Black
Farge på glass:
Grey
Polariserende
Ja
Glasses Measurements

Mer om produktene

Esben fra det nordiske brillemerket Norr er et par sporty solbriller i svart med grå glass. Denne modellen har dessuten en gummifinish som forsterker det moderne uttrykket. Alle solbriller fra Norr er polariserende for å beskytte øynene dine best mulig.

Solbriller fra Norr er for deg som elsker nordisk stil. Solbrillene deres er nemlig laget med nordisk tankegang, både når det gjelder stil og design, og når det gjelder materialvalg.

Norrs solbriller er laget etter nordisk tradisjon når det gjelder farge, form og materiale. Uansett om du er kongen av skibakken, slikker sol på stranden eller går rundt i byen, finnes det briller for deg. Alle Norrs solbriller leveres med polariserende glass som gir ekstra beskyttelse mot solens reflekser blant annet på asfalt og vann. Norr er derfor et utmerket valg for mennesker med en aktiv livsstil. Norr er «reframe your moment» – stopp opp og nyt øyeblikket med nordisk stil.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.