Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

EA4111-5001/87

Emporio Armani

15%
Emporio Armani
"“Stilfull triumf fra en mester.”"
Emporio Armani
  • EA4111-5001/87 thumbnail
  • EA4111-5001/87 thumbnail
  • EA4111-5001/87 thumbnail

1195 kr1016 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
143 mm
Linsebredde:
57 mm
Linsehøyde:
44 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Med EA4111 viser Emporio Armani hvor designskapet skal stå. Du kan stole på oss når vi sier at hver millimeter av denne innfatningen preges av stort håndverk. Den store mengden kjærlighet og ekspertise som ligger bak dette designet lyser gjennom i hver detalj. Fra den distinkte fronten med sin delte nesebro, til de stilrene stengene. Dette er solbriller som er flatterende på de aller fleste ansikter. Og på stengene finner du selvsagt den klassiske Emporio Armani-ørnen.

Denne utgaven av 0EA4104 er svart med gråe glass.

Emporio Armani er et varemerke som er kjent verden rundt, og solbriller som har den klassiske luksuriøse og høye standaren, noe utenom det vanlige rett og slett. Solbriller fra Emporio Armani preges alltid av håndverk fra den høyere skolen, i en smakfull kombinasjon med design som stråler glamour og eksklusivitet. Dette er solbriller hoder og skuldre over det meste som produseres i dag.

Giorgio Armani er selv designmessig sterkt involvert i alt som har Emporio Armani sitt navn på seg. Det merkes på disse høykvalitative solbriller der ingenting blir lagt igjen til tilfeldighetene. Emporio Armani er merket for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det aller beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image