Emporio Armani
  • EA4107-5089/73 thumbnail
  • EA4107-5089/73 thumbnail
  • EA4107-5089/73 thumbnail

EA4107-5089/73

Emporio Armani

1195 kr Rek. pris:1430 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
141 mm
Linsebredde:
59 mm
Linsehøyde:
41 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
135 mm
Materiale:
Plast
Farge
Matte Havana
Farge på glass:
Brown
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Fra den store moteleverandøren Emporio Armani kommer disse lekre solbrillene. Her snakker vi italiensk design på sitt beste. EA4107 fører tankene til raske sportsbiler og catwalken i Milano. De strømlinjeformede stengene og den myke og firkantete fronten gir en cool men stilbevisst look. På siden av stengene er naturligvis den ikoniske Emporio Armani-ørnen flott plassert. Glassene har et UV4000 beskyttelse som gjør deg rustet til å møte solens skadelige stråler.

Denne utgaven av EA4107 har en matt, brunmelert farge med brune glass.

Emporio Armani er et varemerke som er kjent verden rundt, og solbriller som har den klassiske luksuriøse og høye standaren, noe utenom det vanlige rett og slett. Solbriller fra Emporio Armani preges alltid av håndverk fra den høyere skolen, i en smakfull kombinasjon med design som stråler glamour og eksklusivitet. Dette er solbriller hoder og skuldre over det meste som produseres i dag.

Giorgio Armani er selv designmessig sterkt involvert i alt som har Emporio Armani sitt navn på seg. Det merkes på disse høykvalitative solbriller der ingenting blir lagt igjen til tilfeldighetene. Emporio Armani er merket for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det aller beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.