Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

EA4104-5063/11

Emporio Armani

15%
Emporio Armani
"“Solbriller du ikke kan motstå”"
Emporio Armani
  • EA4104-5063/11 thumbnail
  • EA4104-5063/11 thumbnail
  • EA4104-5063/11 thumbnail

1195 kr1016 kr Rek. pris:1430 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
57 mm
Linsehøyde:
43 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
145 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Grey Gradient
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Den klassiske Emporio Armani-ørnen er en garanti for kvalitet. Slik har det vært lenge. Når du ser solbriller som har denne logoen på brillestengene vet du hva du får. Det handler om italiensk håndverk av høyeste klasse. EA4104 er med sine rene og stilsikre trekk virkelig ikke noe unntak. Dette er solbriller du kommer til å aldres sammen med. Den distinkte fronten og de flotte stengene utstråler stil og klasse. Og glassene gir deg en 100% UV-beskyttelse. For deg som har høye krav på kvalitet og design, er EA4104 et sikkert kort.

Denne utgaven av 0EA4104 er svart med gråtonede glass.

Emporio Armani er et varemerke som er kjent verden rundt, og solbriller som har den klassiske luksuriøse og høye standaren, noe utenom det vanlige rett og slett. Solbriller fra Emporio Armani preges alltid av håndverk fra den høyere skolen, i en smakfull kombinasjon med design som stråler glamour og eksklusivitet. Dette er solbriller hoder og skuldre over det meste som produseres i dag.

Giorgio Armani er selv designmessig sterkt involvert i alt som har Emporio Armani sitt navn på seg. Det merkes på disse høykvalitative solbriller der ingenting blir lagt igjen til tilfeldighetene. Emporio Armani er merket for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det aller beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image