Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

EA4058-5063/81

Emporio Armani

Emporio Armani
"“Klassisk design med en moderne twist.”"
Emporio Armani
  • EA4058-5063/81 thumbnail
  • EA4058-5063/81 thumbnail
  • EA4058-5063/81 thumbnail

1495 kr Rek. pris:1870 kr

(0 vurdering)

Produktomtaler

(0 vurdering)

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
58 mm
Linsehøyde:
38 mm
Nesebro:
17 mm
Stanglengde:
140 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Stilfulle EA4058 fra Emporio Armani er en åpenbar hit på stranden.

Når solen lyser finnes det ikke noe bedre enn å gjemme øynene bak et par skikkelig tøffe solbriller. EA4058 fra Emporio Armani er en like naturlig vinner på stranden som på uteserveringen. Brillene er laget av propinat og metall. Dette gjør de veldig lette og behagelige å ha på seg. Den rektangulære fronten er flatterende for de fleste ansikter, og gir deg en moderne og trendy look. Denne versjonen er dessuten utstyrt med polariserte glass som tar bort blendinger og gjør livet litt enklere.

Denne utgaven av EA4058 kommer i en svart og grå utførelse, med grå polariserte glass.

Emporio Armani er et varemerke som er kjent verden rundt, og solbriller som har den klassiske luksuriøse og høye standaren, noe utenom det vanlige rett og slett. Solbriller fra Emporio Armani preges alltid av håndverk fra den høyere skolen, i en smakfull kombinasjon med design som stråler glamour og eksklusivitet. Dette er solbriller hoder og skuldre over det meste som produseres i dag.

Giorgio Armani er selv designmessig sterkt involvert i alt som har Emporio Armani sitt navn på seg. Det merkes på disse høykvalitative solbriller der ingenting blir lagt igjen til tilfeldighetene. Emporio Armani er merket for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det aller beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image