Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Gjenta bestilling

EA2033-3130/87

Emporio Armani

Emporio Armani
"“Farlig trendy pilotbrille fra Italia.”"
Emporio Armani
 • EA2033-3130/87 thumbnail
 • EA2033-3130/87 thumbnail
 • EA2033-3130/87 thumbnail

Vårt pris:1195 kr Rek. pris:1540 kr

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
145 mm
Linsebredde:
64 mm
Linsehøyde:
42 mm
Nesebro:
15 mm
Stanglengde:
130 mm
Materiale:
Metall
Farge
Gun
Farge på glass:
Grey
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Solbriller av høyeste klasse fra klassiske Emporio Armani.

Elegant og trendy pilotbrille fra en av hovedleverandørene når det kommer til stilfull design, Emporio Armani. Er du på jakt etter solbriller som utstråler stil og klasse? Da behøver du ikke å lete lenge. EA2033 er valget for deg. Her har vi et italiensk håndverk hvor hver detalj holder høyeste standard. Glassene gir deg en 100% UV400-beskyttelse. Så sørg for å beskytte deg mot solens skadelige stråler med stil, og invester i et par EA2033.

Denne utgaven av EA2033 er svart og metallfarget med gråe glass.

Emporio Armani er et varemerke som er kjent verden rundt, og solbriller som har den klassiske luksuriøse og høye standaren, noe utenom det vanlige rett og slett. Solbriller fra Emporio Armani preges alltid av håndverk fra den høyere skolen, i en smakfull kombinasjon med design som stråler glamour og eksklusivitet. Dette er solbriller hoder og skuldre over det meste som produseres i dag.

Giorgio Armani er selv designmessig sterkt involvert i alt som har Emporio Armani sitt navn på seg. Det merkes på disse høykvalitative solbriller der ingenting blir lagt igjen til tilfeldighetene. Emporio Armani er merket for deg som ikke nøyer deg med noe annet enn det aller beste.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image