Foreldet nettleser
Du bruker en foreldet nettleser som ikke støttes av denne siden. Du må oppgradere til en nyere nettleser, som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Oppdag fordelene med Mine Sider!

 • Lagre resept
 • Eksklusive tilbud
 • Ordrehistorikk
 • Favoritter
 • Andre opplysninger
 • Gjenta bestilling

DY4092-3569 13

DKNY

DKNY
vertual mirror big image frame mask
DKNY
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail
 • DY4092-3569 13 thumbnail

Vårt pris:995 kr Rek. pris:1260 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
140 mm
Linsebredde:
57 mm
Linsehøyde:
45 mm
Nesebro:
18 mm
Stanglengde:
140 mm
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Moteriktige DY4092 fra DKNY er en solbrille som oser av stil og glamorøsitet.

DY4092 fra det amerikanske motehuset DKNY er med sin strålende eleganse en solbrille som vil vinne mange hjerter i sommer. Dette er en solbrille som med sin feminine utstråling er vakkert formet til det kvinnelige ansiktet. DY4092 er med sine store glass og slanke stenger en fantastisk kombinasjon av stil og funksjon.

DKNY er kjent for sine elegante og sofistikerte solbriller og DY4092 er virkelig ikke et unntak. De store, ovale glassene gir DY4092 en herlig aura som føles veldig moteriktig. DE4092 beskytter naturligvis øynene dine mot solens farlige UV-stråler samtidig som de gir deg den rette stilen. Solbriller som disse er like mye et tilbehør som en beskyttelse til øynene dine, DY4092 er like overbevisende både design- og håndverksmessig. I følge oss på LensWay er dette en solbrille som vil lokke mange.

Denne utgaven av DY4092 kommer i en vakker honningsfarge med bruntonede glass.

Det amerikanske motehuset DKNY er kjent for sine sofistikerte og elegante solbriller. Dette er solbriller som kombinerer bekvemmelighet med luksus. DKNY ble grunnlagt på 1980-tallet av Donna Karan og ble raskt kjent for sine stilskapende produkter. Solbriller fra DKNY prydes oftest av stilrene linjer og kvinnelige former. Fasongene tar utgangspunkt i kroppens kurver for å fremheve den naturlige skjønnheten. Vi på LensWay er veldig stolte over å kunne tilby solbriller fra DKNY til veldig gunstige priser.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

 • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
 • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
 • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.