25%
Marshall
  • Debbie-210000-210 thumbnail
  • Debbie-210000-210 thumbnail
  • Debbie-210000-210 thumbnail

Debbie-210000-210

Marshall

995 kr746 kr Rek. pris:995 kr

Mål & Spesifikasjoner

Bredde:
142 mm
Linsebredde:
47 mm
Linsehøyde:
41 mm
Nesebro:
Stanglengde:
137 mm
Materiale:
Plast
Farge
Black
Farge på glass:
Grey graded
Polariserende
Nei
Glasses Measurements

Mer om produktene

Marshall Debbie er et par solbriller fra det ikoniske rockemerket Marshall. De feminine solbrillene i oversizemodell passer til alle ansiktsfasonger. Merket er inngravert på innsiden av stengene, og i hjørnet foran er det nagler i Marshalls signaturdesign som refererer til den ikoniske designen som de har på forsterkerne sine.

Denne utgaven av Marshall Debbie kommer i en svart utførelse med grå glass. Glassene beskytter selvsagt også mot solens farlige UV-stråling.

Passform

Gjør slik for å velge en innfatning som passer nettopp deg:

  • Mål innfatningens bredde Begynn med å måle bredden fra stang til stang på din nåværende brilleinnfatning. Dette gir en indikasjon på hvilken størrelse som passer deg.
  • Sorter innfatningene etter størrelse Alle brilleinnfatninger på vår hjemmeside er sortert etter størrelsene S (bredde under 128mm), M (bredde mellom 128-137mm) og L (bredde over 137mm).
  • Noter deg innfatningens mål Ta en titt på stangens innside, der vil du finne mer spesifike mål. Disse målene kan du sammenligne med de vi har for hver innfatning på vår hjemmeside.
Glasses fit image

Produktomtaler

(0 vurdering)

Dette produktet er ennå ikke blitt vurdert.

0.0
0

Vurder  * 

Vurder (1-5)
Fyll inn alle opplysninger

Din omtale vil bli publisert med ditt fornavn og første bokstaven i ditt etternavn, ingen annen informasjon som kan kobles til deg vil være synlig. Det er ikke tillatt å inkludere person - eller kontaktopplysninger eller noe annet materiale som kan oppleves støtende. Det er heller ikke tillatt å inlkudere linker eller henvisninger.